Miki critica la manca de professionalitat de l’organització d’Eurovisió

El cantant ha expressat la seva opinió a la ràdio després de perdre sis punts al festival

Miki veu com Eurovisió retira encara més punts a Espanya
Miki reclama més professionalitat a l'organització d'Eurovisió després de perdre sis punts | CatalunyaDiari.cat

Menys d’una setmana després de la final d’Eurovisió 2019, l’organització del festival ha desqualificat el jurat professional de Bielorrússia i Espanya encara té menys punts. Ara amb només 54, Miki Núñez ha mostrat el seu descontent davant d’aquest canvi per uns errors detectats a última hora i ha criticat la manca de professionalitat que hi ha en una entrevista a  ‘El Món a RAC1’.

Miki critica la professionalitat d’Eurovisió

Miki Núñez va viatjar fins a Tel Aviv (Israel) per representar Espanya al Festival d’Eurovisió 2019, quedant en la posició número 22 amb només 54 punts, després de perdre’n sis en descomptar els que li va donar Bielorússia. Finalment, només sis països han mantingut tots els vots i onze no han vist modificada la seva posició. Davant d’aquesta irregularitat d’última hora, el cantant no creu que sigui correcte modificar les puntuacions després de la final.

A més a més, Miki tampoc ha trobat encara una explicació a la pobra quantitat de vots obtinguts, sobretot després de veure el gran acolliment que va tenir ‘La Venda’ després del seu directe. En aquest sentit, el català creu que, si Espanya participés en les semifinals, tindria més visibilitat davant els altres països, així ha afirmat que li «hauria agradat arribar a la final».

Miki va protagonitzar una anècdota d'allò més comentada amb la bandera d'Espanya
Miki creu que participant a les semifinals d'Eurovisió, Espanya tindria més visibilitat davant els altres països | CatalunyaDiari.cat

Miki centrat en els seus pròxims projectes musicals

Ara, després d’haver cantat una quarantena de vegades al dia la mateixa cançó durant els darrers quatre mesos, Miki ha assegurat «sentir-se alliberat» de ‘La Venda’ després de presentar-la a Eurovisió, però afirmant que realment ara «és l’inici de tot» i, en aquest sentit, està enllestint ja la seva nova cançó que no havia pogut gravar per estar preparant el festival.

És a dir que la prioritat de Miki després d’Eurovisió és el seu primer disc que veurà la llum en tres setmanes, on la majoria de cançons seran seves, i també continuar cantant amb els seus companys d’‘Operación Triunfo’, a més de realitzar algun concert en solitari. El català ha explicat també que després de la seva actuació a ‘Eurovisió’ no va poder llegir res a les xarxes socials perquè tant Instagram com Twitter se li van «petar», però, amb tot, va aconseguir 50.000 seguidors més i només n’ha bloquejat tres perquè «li desitjaven la mort».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari