El català Miki, representant d’Espanya a Eurovisió 2019

Amb el tema La Venda, el cantant de Terrassa va ser escollit la passada nit a TVE amb un 34% dels vots

Miki, el jove de Terrassa que representarà Espanya a Eurovisió | RTVE

Catalunya tornarà a estar molt present a la gala d’Eurovisió. El cantant Miki, nascut a Terrassa, representarà a Espanya al certamen musical d’aquest 2019, que se celebrarà a Tel Aviv, a Israel, a mitjans del mes de maig amb la cançó, La Venda. Amb aquest tema , el cantant català va ser escollit la passada nit a TVE amb un 34% dels vots.

Es tracta, tot i això, d’una sorpresa majúscula. I és que si bé és cert que Miki és un dels concursants que més impacte va generar en l’última edició d’’Operación Triumfo’ —on va arribar, fins i tot, a cantar en català—, també ho és que altres participants, com Famous, partien amb certa avantatge. Finalment, però, Miki  i La Venda, un tema d’Adrià Salas, representaran Espanya a Eurovisió.

D’Alfred a Miki

Eurovisió tornarà a tenir un representant català. Després que l’any passat Alfred García fes les delícies de tothom en cantar amb la navarresa Amaia, enguany serà el mateix Miki qui recollirà el seu testimoni.

En aquesta línia, el mateix Alfred García va voler donar l'enhorabona a Miki i li va desitjar «tot el millor» per a la nova aventura d'Eurovisió. «A gaudir-ho, que nosaltres ho farem amb tu», relatava el cantant mentre, finalment, també optava per felicitar a La Pegatina: «Felicitats també a La Pegatina per la cançó». 


Comentaris

envia el comentari