Miki grava a Sant Cugat el videoclip de la seva cançó per Eurovisió

El vídeo s’estrenarà al mes de març | El cantant ha volgut donar molta importància a la posada en escena de la seva cançó

Miki cantant 'La venda'
Miki Núñez ha triat Sant Cugat del Vallès com a escenari pel videoclip de 'La Venda' la cançó triada per Eurovisió | TVE

El representant d’Espanya a Eurovisió, Miki Núñez, ha gravat el videoclip de ‘La Venda’, la cançó elegida per al festival. L’exconcursant català d’OT ha elegit Sant Cugat del Vallès, a Barcelona, com a escenari per animar a tothom a «viure la vida sense prejudicis». Amb una «producció vibrant i amb molt de color, que convida a la festa» el cantant vol transmetre un missatge de positivisme per tothom. El projecte acabat es podrà veure a partir del mes de març. 

L’exconcursant d’OT ha volgut donar molta importància al missatge de la cançó, tant al videoclip, que Miki ha definit com «molt ell», com a la posada en escena durant el festival d’Eurovisió, que se celebrarà el mes de maig. Núñez ha volgut remarcar que a Europa no tothom entendrà la lletra de la cançó i per això té tanta importància la part audiovisual.

Miki Nunyez i Adrià Salas a Eurovisió
Miki Nunyez anirà juntament amb Adrià Salas, autor de 'La Venda', al festival d'Eurovisió aquest mes de maig | EFE

 

El videoclip convida a la gent a sortir i gaudir

El vídeo està dirigit per Adrià Pujol i Fèlix Cortés, de Nebraska Produccions, des d’on ja s’han fet altres projectes d’aquest estil, com els de Txarango. Ambdós directors asseguren que quan van escoltar la cançó es van adonar que «havia d’invitar a la gent a treure’s la venda, a sortir a gaudir, a contagiar-se del bonic de la vida i a tenir il·lusió».

Per començar a promocionar la cançó, de cara al festival d’Eurovisió, Miki haurà d’assistir a diversos esdeveniments internacionals: La primera a Estocolm, durant la preselecció sueca del seu representant per Tele Aviv, el 8 de març; la segona serà el 6 d’abril en el ‘Eurovision in Concert’ que se celebrarà a Amsterdam; l’última cita confirmada fins al moment serà a Madrid, els dies 19 i 20 d’abril, en la tercera edició de l’’Eurovision Spain Pre-Party’, on Miki Núñez serà l’amfitrió.


Comentaris

envia el comentari