Primer pla de Miki Nadal a 'MasterChef Celebrity'

Miki Nadal: «La setmana passada va ser la més trista de la meva vida»

El còmic treu el seu costat més tendre a la televisió

Miki Nadal no deixa de sorprendre'ns. Aquest dilluns es va alçar com a guanyador de 'MasterChef Celebrity', un títol que haurà de compartir amb Juanma Castaño. I és que, per primera vegada, al concurs culinari hi va haver dos vencedors.

Va entrar al programa gairebé sense tenir coneixements de cuina, i ha acabat sent tot un expert. Gran part de l'èxit que ha aconseguit és gràcies al seu bon amic David Muñoz, que va ser qui el va assessorar amb el menú que va fer al duel final.

Aquests últims mesos, Miki ha estat molt centrat en la seva faceta com a xef, però també ha tingut temps per a l'amor. Fa uns dies va compartir una foto a les xarxes socials amb la seva nòvia, Helena Aldea.

De moment tenen una relació a distància, perquè viuen en comunitats diferents, però intenten passar el major temps possible junts. És la primera parella que se li coneix des que es va separar de Carola Escámez, la mare de la seva filla.

Durant la final del show talent culinari es van poder veure altres facetes desconegudes del saragossà. Va parlar de la seva infància i va recordar amb molta emoció la seva mare, que va morir fa uns mesos. I fins i tot li va caure alguna llàgrima.

Miki Nadal i Juanma Castaño a Masterchef.
Miki Nadal i Juanma Castaño, els dos guanyadors de 'MasterChef Celebrity 6'. | RTVE

Hores abans del desenllaç del concurs, va atendre els mitjans de comunicació i va aclarir molts detalls de la seva vida privada. Per primera vegada, va revelar aspectes del seu dia a dia que fins ara eren desconeguts.

Entre altres coses, va parlar d'Helena. La nova il·lusió de Miki Nadal té 34 anys, viu a Alacant i té una botiga de roba. De moment la parella vol anar a poc a poc, per això encara no es plantegen anar a viure junts.

La ruptura amb Carola Escámez encara és molt recent. Es van separar fa un parell d'any i van signar el divorci el febrer passat.

Després de molts mesos de litigis, finalment van aconseguir separar els camins. Per a ell va ser un gran dia, tal com va compartir a les xarxes socials.

Va aparèixer amb una copa de xampany i amb un missatge revelador. «La setmana passada va ser una de les més tristes de la meva vida. Aquesta setmana, però, estic de celebració, perquè he viscut un dels moments que més desitjava des de feia temps», va dir.

Fotomuntatge de Miki Nadal i la seva filla Carmen
Al duel final de 'MasterChef', el còmic va tenir el suport de la seva filla, Carmen | CatalunyaDiari

Miki Nadal aconsegueix l'èxit en un programa de cuina

Tot i que fa molts anys que col·labora a 'Zapeando', un programa que s'emet a La Sexta, Miki Nadal ha aconseguit ara el reconeixement del públic. I ho ha fet amb una actuació magnífica al concurs culinari de TVE. A l'últim programa va voler tenir un detall amb les persones que més li importen.

I és que va elaborar un menú pensant en els bons moments que ha passat amb els seus pares i avis. Va recordar que al febrer va morir la seva mare, i les postres que va fer eren un clar homenatge a ella.

Es va voler basar en «el got de llet amb galetes» que ella li preparava. «A vegades se li cremava la llet, i a mi m'encantava. S'aixecava cada matí per a fer-me l'esmorzar», va deixar anar molt emocionat.

Per primera vegada en tot el concurs, va aconseguir desfer-se de la faceta de còmic i va mostrar el seu costat més personal i íntim. Fins i tot va provocar que a Jordi Cruz li caigués una llàgrima.

Els dos guanyadors del programa de cuina no eren entre els candidats a aconseguir la victòria final, però l'esforç i la dedicació els han portat fins a dalt de tot. Més d'una vegada havien amenaçat d'abandonar, i el mateix Miki Nadal fins i tot va estar un temps fora del programa després de ser eliminat.

A la repesca va fer mèrits per a tornar, i a partir d'aquí la seva trajectòria va anar en ascens fins a convertir-se en guanyador. Un premi que comparteix amb el seu amic Juanma.