Miki s'emociona a TV3 parlant de la greu malaltia que pateix del seu avi

El cantant egarenc va ser l'últim convidat de 'Al Cotxe!'

Miki Núñez a l'entrevista 'Al Cotxe!' de TV3
Miki Núñez a l'entrevista 'Al Cotxe!' de TV3 | TV3

Aquest dimecres començava una nova temporada d'un dels programes estrella de TV3, 'Al Cotxe!', i ho feia amb un dels cantants catalans més de moda: Miki Nuñez. L'exconcursant d''Operación Triunfo' va parlar de la seva experiència a la música però també va mostrar la seva cara més familiar.  

El terrassenc explicava com tota la seva família, sobretot la seva mare s'emociona i plora cada cop que els ensenya una nova cançó. Miki confirma com van viure un moment molt emocionant quan els va presentar la maqueta d''Escriurem': «El meu avi té alzheimer i va ballar amb l'àvia». 

També relatava com entre els seus familiars es troba una persona molt especial per ell i a qui admira profundament: el seu germà de 16 anys. «Per mi és perfecte. Súperintel·ligent, molt proper, bona persona i el més empàtic del món». Justament a l'edat del seu germà, explicava una divertida anècdota amb els seus pares: «Quan vaig dir als pares que tenia nòvia em van dir: vols condons?». 

Com va viure el pas per OT i Eurovisió

Entre les seves confessions més personals, va tenir temps també per parlar de com va viure el seu pas per OT i pel festival d'Eurovisió. Sobre el programa musical, recorda que ser el primer a cantar en català «va ser un gran pas», però sense entendre la polèmica generada, ja que «és una punyetera llengua més», recordant els múltiples idiomes utilitzats al programa. 

De la seva actuació al festival, recorda que va patir una barreja de sentiments, dels nervis inicials a gaudir a l'escenari amb una «cançó mediterrània» que el representa perfectament. Tot i que acaba reconeixent que també «ho vaig passar malament» un cop acabada l'actuació. 

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari