Mila Ximénez i Adara protagonitzen una forta discussió

La col·laboradora de 'Sálvame' es va queixar de la quantitat de gots sense fregar que hi havia a la cuina

Mila Ximénez pateix un atac d'ansietat i necessita ser assistida pel servei mèdic
Mila Ximénez va viure una forta discussió amb Adara | TELECINCO

El pas dels dies fa inevitable que els enfrontaments dins la casa de 'GH VIP 7' vagin cada dia a més. Ara, Adara i Mila Ximénez han estat dues de les protagonistes d'una discussió que han sentenciat una relació que, fins al moment, semblava d'allò més cordial.

Tot va començar per una qüestió d'higiene. Concretament, Mila es trobava fregant els plats quan es va començar a queixar de la brutícia i deixadesa d'alguns concursants de la casa. En aquest sentit, la col·laboradora de 'Sálvame' va criticar: «No entenc aquesta gent que està tot el dia arreglant-se i després vénen a prendre un cafè i ho deixen tot ple de merda i mosques. La neteja és per a tots. Ja m'estic cabrejant». 

Una discussió que cada vegada va anar a més

Adara que estava al jardí i que de seguida es va donar per al·ludida, no va dubtar en respondre-li: «Ja ho hem parlat aquest matí. Estàs tot el dia igual, ja han netejat la cuina». Davant la seva resposta, Mila va recriminar-li que: «Diré el que em doni la gana, ja que estic a casa meva i puc fer el que vulgui». 

Adara, lluny d'intentar calmar els ànims, va seguir discutint amb ella tot dient-li que: «Estàs tot el dia queixant. Fiques de mal humor a qualsevol. Calla una mica, ja. Relaxa't una mica. Estàs amargada i cada dia hem de veure la teva cara de cul». Evidentment, després d'aquesta confessió, Mila no es podia quedar callada i va dir-li que: «Tu et mires al mirall als matins? Guapa, mira't la cara perquè fa por». 

Adara és una forta concursant a 'GH VIP 7' | Cedida

 

Com es comportarà Adara després de la sortida d'Hugo?

Després d'aquesta esbroncada està clar que la tensió a la casa de Guadalix de la Sierra va en augment i que, per molt que intentin tenir moments de pau, els moments de discussions i desavinences comencen ja a ser la tònica del dia a dia. Ara, que Hugo Castejón ha estat expulsat del programa, caldrà veure com reacciona Adara i si decideix apropar-se més a la resta del grup.

També et poden interessar...

  • Belén Esteban critica el «mal» concurs de Mila Ximénez a 'GH VIP'
  • Hugo Castejón es converteix en el segon expulsat de 'GH VIP'

Comentaris

envia el comentari