IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El lleig d'Alba Carrillo a Mila Ximénez que ha posat fi a la seva amistat

La col·laboradora ho ha explicat durant la seva connexió a 'Sálvame'

Mila Ximénez, Adara Molinero i Alba Carrillo a la casa de 'GH VIP 7' a pocs dies de la final
Adara hauria estat el motiu de la ruptura de l'amistat | Telecinco

Mila Ximénez segueix connectant amb 'Sálvame' per realitzar la seva secció d'àngels i dimonis, on mana als famosos al cel o a l'infern, segons s'hagin portat. Avui la seva crítica ha anat a Alba Carrillo, la qual vaser, a estones, la seva amiga dins de 'Gran Hermano VIP' i que en altres moments va arribar a odiar. La veritat és que un cop va acabar el concurs van fer les paus i van tornar a portar-se bé però això no ha servit perquè avui Mila l'hagi posat en la palestra.

Segons ha explicat Mila, ha enviat a Alba a l'infern perquè constantment li recrimina que tingui també amistat amb Adara Molinero i que parlin cada dia entre elles. Això li ha semblat especialment malament a la col·laboradora, que no ha dubtat a treure-ho a la llum per treure així els colors a la model.

La periodista ha afegit que ella segueix sent amiga del Mestre Joao i que aquest en cap moment li ha fet triar entre ell i Adara, cosa que està clar, sí que ha fet Alba Carrillo. La venjança de Mila ha anat molt més enllà i ha pujat al cel a una persona que per a res agradarà a Alba.

Mila Ximénez es fa amiga de Feliciano López

I... sorpresa. Mentre Mila manava a Alba a l'infern, pujava al cel al seu exmarit, el tenista Feliciano López. El motiu, segons ha explicat es deu al fet que l'esportista s'està implicant molt amb temes solidaris referits al coronavirus i que a més, li sembla molt bon tenista. Davant d'això, Jorge Javier Vázquez ha afegit que així de pas li donava a l'Alba un cop a l'estómac, al que Mila ha respost afirmativament. Veurem si aquest atac en públic acaba sent recollit per Carrillo en la seva pròxima aparició en televisió.


Comentaris

envia el comentari