Mila Ximénez enduguent-se les mans al rostre en veure les imatges de la traïció dels seus companys

Mila Ximénez acusa Hugo Castejón d'haver-la agredit

La relació entre els dos concursants és insostenible des de gairebé el primer dia.

El joc de criats i senyors dins de la casa de 'Gran Hermano VIP' no està anant gens bé i els ànims lluny de calmar-se, arriben cada cop a límits més inesperats. Hugo Castejón i Mila Ximénez comparteixen condició de senyors i això fa que hagin de passar molts moments junts.

Aquesta convivència és insuportable i fa que les esbroncades que es propinen vagin en reprimenda de la prova setmanal que han de superar plegats. La situació que ha fet saltar tot pels aires ha succeït quan els dos es trobaven jugant al cricket al jardí de la casa. En aquell moment Hugo ha empès una pilota que per mala sort, ha anat a parar contra el peu de Mila.

La desorbitada reacció de Mila

Seguidament  Mila ha brotat i ha llençat el pal del joc, per començar a dir que Hugo l'havia agredit i que no ho tornaria a permetre mai més. Per si no n'hi hagués prou, Mila ha anat a parlar amb el super per a mostrar el seu malestar i de pas, demanar explicacions sobre aquesta actitud. Les xarxes s'han indignat i han acusat la col·laboradora de 'Sálvame' de ser una exagerada.

També et pot interessar...