Imatge d'arxiu de Mila Ximénez, col·laboradora de 'Sálvame'

Mila Ximénez destrossa Isabel Pantoja: «Ara comença la seva presó més dura»

La col·laboradora s'ha mostrat especialment dura amb la tonadillera a 'socialité'

El programa especial d'ahir de Telecinco, 'Cantora: l'herència enverinada', ha tingut una infinitat de reaccions, entre elles la de Mila Ximénez, artífex de l'entrevista més polèmica de Kiko Rivera en la qual carregava durament contra la seva mare, acusant-la de haver-se quedat amb gran part de l'herència de Paquirri.

Com no podria ser d'altra manera, i després de la ressaca del programa d’ahir, 'socialité' feia un repàs aquest migdia dels titulars més demolidors que Kiko Rivera havia realitzat contra la seva mare. El programa, presentat per María Patiño, ha comptat amb la participació de Mila Ximénez, que no ha dubtat a comentar tot el que va expressar ahir el dj.

La periodista Mila Ximénez, especialment crítica amb Isabel Pantoja

«Fixa't, Mila, que tu, jo i molts companys hem parlat de la Pantoja. M'atreviria a dir que no m'imaginava que fos tan mala persona, no?», sentenciava la presentadora esperant la resposta de la seva companya. «És la gran mentida que ha explicat ella. No es reinsereix d'aquesta malaltia amb els diners que té», expressava durament Ximénez, qui s’ha mostrat sempre especialment crítica amb la mare de Kiko i Chabelita.

La periodista seguia sense fer-se’n creus després d'escoltar les paraules que Kiko Rivera havia dit al plató: «Els diners la va portar a presó, a estar contra els seus fills. La van tancar a Cantora, els diners la va enterrar en vida. Així i tot, Maria, quan entra a la presó, torna a carregar contra el que té, que és el seu fill Kiko, torna a demanar-li al seu germà Agustí que signi un aval o una hipoteca [...] És que, a més, qui simula un robatori? T'ho pots explicar?».

En concret, Mila Ximénez es referia al moment en què el dj confessava que la seva mare havia comès un delicte en simular que li havien robat els objectes personals de Paquirri, cosa que el cantant descobria el passat mes d'agost, després d'anys vivint enganyat i defensant a la seva mare.

Per la seva banda, María Patiño també s’ha mostrat especialment dura, i no ha dubtat a carregar contra la cantant recordant el cas Malaia: «Jo sempre he defensat que el cas Malaia, el motiu pel qual va anar a la presó, no va ser un fet aïllat. Per a mi era una condició d'actuar. En aquesta època la van agafar i ara ha estat el seu propi fill el que l'ha enxampat». de el programa, 'socialité' feia un repàs dels titulars més demolidors que Kiko Rivera havia realitzat contra la seva mare. El programa, presentat per María Patiño, ha comptat amb la participació de Mila Ximénez, que no ha dubtat a comentar tot el que s'ha dit pel Dj.

L'entrevistadora d'ahir de Kiko seguia, i comentava el fet que «la pena de per vida no van ser els dos anys que va estar a la presó, és el que li queda per davant». «Sens dubte, ara comença la seva presó més dura. Què farà ara? Com donarà la cara? No és que ho hagi explicat un col·laborador, una fan, un artista o un enemic. Ho està explicant el seu fill, Kiko Rivera Pantoja», sentenciava amb cruesa Mila Ximénez .

Finalment, la Mila asseverava: «Kiko segueix tenint por de preguntar sobre la seva mare. Ell té un fil d'esperança que la seva mare no sigui aquest personatge que està descobrint. Isabel li ha robat la seva infantesa, la seva adolescència, als seus oncles, als seus avis, tot. Ell podia decidir si volia estar amb els Rivera o no, però l'ha ficat en una bombolla anomenada Cantora que cada vegada em sembla més tètrica i més sinistra. Ara és quan Kiko serà lliure». Sens dubte, 'Cantora: l'herència enverinada', serà un programa que donarà molt sobre què parlar al llarg d'aquesta setmana, ja que s'han tret una sèrie de titulars que sens dubte remouran els fonaments de Cantora.