YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El dineral que Mila Ximénez va haver de pagar a una famosa espanyola

La col·laboradora de 'Sálvame' carrega de nou contra una de les cares més conegudes de la 'socialité' espanyola

Imatge d'arxiu de la periodista i Col·laboradora de Sálvame Mila Ximénez
Mila Ximénez no suporta a Carmen Lomana | Catalunya Diari

Carmen Lomana torna a ser notícia. La col·laboradora televisiva ha explotat aquest cap de setmana contra Kiko Matamoros després que aquest fes uns comentaris atacant a Fani Carbajo a 'Viva la vida'.

La tertuliana ha fet servir el seu compte de Twitter per recordar-li a l'ex de Makoke els diners que li deu. «Acabo de posar 'Viva la vida' i escolto l'impresentable de Kiko Matamoros carregant contra algú pel seu comportament poc ètic. Amb quina autoritat moral quan ell em deu 50.000 €, no volent pagar? És vergonyós que es permeti parlar», va comentar Carmen Lomana.

Matamoros i la col·laboradora televisiva tenen les seves picabaralles des de fa uns anys, tant és així que fa uns anys Lomana li va interposar una demanda.

Els col·laboradors de 'Sálvame' perden davant la justícia

El 2015 un jutge va donar la raó a Carmen Lomana, qui va demandar a Kiko Matamoros, Belén Esteban i Mila Ximénez per les seves constants crítiques. Aquesta última no ha tingut pèls a la llengua, i va titllar de «'cateta'», «pocavergonya» i «imbècil» a Carmen Lomana, entre altres perles que van sortir per la seva boca.

Segons la sentència, l'actuació del trio més polèmic de 'Mediaset' va ser «absolutament desproporcionada i guiada únicament per un inequívoc propòsit de denigrar».

Els tres van intentar recórrer la sentència

Tot i que els tres demandats van presentar recursos contra la sentència dictada en primera instància, el Suprem la va reiterar. Els col·laboradors de 'Sálvame' van ser condemnats a pagar 120.000 euros a Carmen Lomana. 60.000 requeien en Mila Ximénez, 30.000 en Belén Esteban i els altres 30.000 en Kiko Matamoros.

Malgrat tot el que ha passat Mila Ximénez, que no està passant pel seu millor moment de salut, la col·laboradora no ha tingut problema en criticar de nou a Carmen Lomana. Durant el confinament, Mila Ximénez  va posar verda a la de Lleó per pujar un vídeo a les seves xarxes socials criticant l'actuació de Fernando Simón.

En aquesta ocasió la de 'Sálvame' la va qualificar de «cursi» i «nova rica exhibicionista». Caldrà esperar per confirmar si Lomana ha tornat a recórrer a la justícia per defensar de nou el seu honor.


Comentaris

envia el comentari