El confinament li juga una mala passada a Mila Ximénez

La col·laboradora està passant moments complicats adaptant-se a una vida tancada a casa

Mila Ximénez col·laborant al programa 'Sálvame'
Mila Ximénez no acaba d'adaptar-se a la vida aïllada a casa | Telecinco

'Sálvame' és un dels programes que continua els seus directes per entretenir l'audiència que ha de quedar-se a casa. Així i tot, molts dels seus col·laboradors s'uneixen al debat a través de connexions en directe.

Una de les primeres a deixar d'acudir a la feina va ser Mila Ximénez, que va decidir aïllar-se per evitar contagiar-se dels seus companys. Durant la tarda d'aquest dimarts, la sevillana va connectar en directe amb Jorge Javier Vázquez i la resta de col·laboradors.

Mila contra les noves tecnologies 

Mila ha explicat com s'estava adaptant a la seva nova vida de confinament a casa- segurament recordant la seva llarga estança a la casa de 'Gran Hermano'. No només no acudeix a plató, sinó que assegura que no surt de casa ni per realitzar la compra setmanal. La sorpresa ha arribat quan Jorge Javier ha preguntat quants litres de llet tenia acumulats a casa. «48 litres», afirmava contundent la col·laboradora.

Segons explica, encara no controla la compra a través d'internet. Mila va demanar vuit unitats de llet- el que creia que serien vuit litres. El supermercat, però, entén vuit unitats com vuit paquets de sis litres. D'aquesta manera, la periodista va veure com el repartidor apareixia amb 48 litres de llet que de ben segur li serviran per a la resta de mesos de confinament.

Massa llet i pa per aquests dies 

Però la cosa no acaba aquí. Aquest no va ser l'únic error que va cometre i que va sorprendre la col·laboradora a l'hora de rebre la seva comanda. Mila, volent comprar pa per uns dies, va encarregar dos quilograms al supermercat.

El que ella potser tampoc sabia era que les barres de pa no superen els 150 grams per peça. Aquest error va resultar amb tretze barres de pa que la periodista té a casa, les quals haurà de congelar si vol que les seves reserves aguantin durant tota la crisi del coronavirus.


Comentaris

envia el comentari