URGENT

📈 La pandèmia segueix retrocedint a Catalunya amb una baixada de tots els indicadors

URGENT

🚔 Els Mossos desarticulen un grup «violent i organitzat» implicat en els greus aldarulls

Mila Ximénez s'acomida entre sorpreses: «Ho havia de dir»

La col·laboradora de 'Sálvame' ha acomiadat el 2020 amb unes paraules molt emotives

Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista
Mila Ximénez s'acomida entre sorpreses: «Ho havia de dir» | Twitter (@lecturas)

El 2020 ha estat un any molt dur per a Mila Ximénez. La col·laboradora de 'Sálvame' ha hagut de fer front a la pandèmia, però també al fet que se li diagnostiqués un càncer de pulmó. Una greu malaltia que l'ha portat al fet de sotmetre's a un complicat tractament.

I a tot això cal afegir que ha hagut de passar el Nadal sola. Sí, perquè la seva filla, Alba Santana, i els seus nets, que viuen fora d'Espanya, han estat confinats. Per aquest motiu, la televisiva no ha acomiadat amb pena el 2020, sinó tot el contrari. Tot i això, ha volgut tenir unes paraules per aquest.

El comiat de l'any 2020 de Mila Ximénez

Un bloc és el que té Ximénez a la revista 'Lecturas'. Porta per títol 'En el punto de Mila' i l'ha fet servir aquest per dir-li adeu l'any 2020 i, potser, també a la seva col·laboració amb 'Lecturas'. Mila, críptica, assegura que va començar la seva col·laboració parlant d'Alba i que l'acaba de la mateixa manera, sense confirmar si es refereix a l'any 2020 o potser ha posat punt final al seu bloc.

«S'ha acabat el 2020 i jo ho he acomiadat amb la  indiferència més gran. Res de raïm ni de brindis ni veure res relacionat amb la fi d'aquest any maleït. Avui, primer dia de l'any nou, he decidit regalar-me una altra vida. Una sense pors i on només càpiga l'esperança i les rialles», ha dit.

En aquest punt ha reconegut que la primera persona que va trucar per telèfon en aquest 2021 va ser la seva filla: «La meva primera trucada ha estat amb l'Alba i he penjat donant les gràcies per tenir-la a la meva vida».

Mila Ximénez amb abric i ulleres de sol
Per Mila Ximénez, la seva filla Alba és el pilar de la seva vida | GTRES

La seva filla, un pilar 

Mila Ximénez ha volgut fer aquesta publicació per, sobretot, fer èmfasi que la seva filla és el seu principal suport sempre. I, de manera especial, en aquests durs moments que està vivint per la pandèmia i pel càncer.

Així, ha exposat que la jove «em recorda tot el bo que tinc, encara que comparteix els meus dies de ràbia amb una serenitat que aconsegueix esborrar les tempestes del meu cap. Ha aconseguit que no em senti sola en la distància i que pensi que cada dia aquesta distància s'escurça i que les abraçades seran infinites».

De la mateixa manera, ha afegit: «No em permet caure al buit i em fa surar en qualsevol tempesta. Fa dels meus dies de tempesta una mirada a un arc de sant Martí imaginari que em dona esperança».

 


Comentaris

envia el comentari