La col·laboradora Mila Ximénez

Mila Ximénez encén 'Sálvame' pels seus comentaris a la dona de Chelo

María Patiño i Gema López consideraven que en les paraules de la col·laboradora hi havia «molta maldat»

A Mila Ximénez, sovint, la seva sinceritat li passa factura.  I és que una de les col·laboradores més intenses de 'Sálvame', prefereix tenir la raó que la pau, encara que a vegades li costi l'enfrontament amb els seus companys de programa.

Precisament això és el que li ha passat amb les també periodistes María Patiño i Gema López, després que Ximénez confessés que li havia deixat diners a Chelo García-Cortés. Davant aquesta confessió i les declaracions amb certa ràbia i rancúnia que Ximénez va dedicar a la parella de Chelo, Marta Roca, Patiño i López van intentar frenar l'actitud de la col·laboradora.

La «maldat» de les paraules de Ximénez

De fet, ambdues van considerar que en les paraules de Ximénez hi havia «molta maldat» i les companyes van tractar d'impedir que Ximénez seguís per aquest camí. No obstant això, per tota l'audiència de Telecinco és sabut que Ximénez té un caràcter molt fort i que, a vegades, com més vegades li diuen que cessi de la seva actitud, més forta la mostra. D'altra banda, Roca tampoc es va quedar callada davant uns reporters que li van preguntar la seva opinió sobre la confessió de Ximénez que li havia deixat diners a la seva dona.

Roca, per tant, va dir que: «Té la necessitat de dir aquestes coses? Si se sent bé dient això, la felicito, que sigui feliç».  Finalment, davant de tot aquest entramat, el presentador del programa Jorge Javier Vázquez, va convidar a fer que Patiño i Ximénez donessin per finalitzat el conflicte fent-se una abraçada.

En un primer, tot i que les dues companyes van accedir a reconciliar-se, l'abraçada va ser d'allò més cordial. Després de calmar-se una mica els ànims, les dues companyes i amigues sí que van fer honor de la seva amistat i van donar per tancat el tema amb una abraçada sincera, forta i sentenciadora.

També et poden interessar...