Mila Ximénez s'enfada només entrar a la casa de 'GH Vip'

La col·laboradora de 'Sálvame' va entrar a la casa per una trapa acompanyada per El Cejas

Mila Ximénez participarà a 'GH VIP 7'
Mila Ximénez ha entrat com a participant a 'GH Vip' | TELECINCO

La setena edició de 'GH Vip' ja ha començat i ho ha fet amb força. Mila Ximénez és, sens dubte, una de les estrelles d'aquesta nova temporada del programa que any rere any, promet noves audiències.

I és que la periodista de 'Sálvame', és coneguda per tenir un fort caràcter, amb molta decisió i amb unes idees molt clares que, difícilment, ningú li farà canviar. Mostra d'aquesta decisió innata que té Ximénez va ser l'actitud que va mostrar només entrar a la casa de Guadalix de la Sierra.

Una entrada que no s'esperava

Com a part de la primera fase del programa, els directors de 'GH Vip' van preparar un inici de concurs que no va agradar a tots els participants. En aquest sentit, Ximénez va haver d'entrar a la casa per una trapa junt amb el seu company El Cejas. 

Ella, que s'havia vestit de gala amb un preciós vestit estampat, fa començar a arrugar el nas en assabentar-se que la seva entrada al concurs no seria tan triomfal com s'havia imaginat. Però la següent sorpresa va arribar quan, una vegada passada la trapa, es va trobar en una petita habitació, sense gaires luxes i on havia de conviure durant uns dies amb dotze persones més.

 

El mal inici de la periodista

Davant aquest descobriment, Ximénez no va dubtar en dir: «Jo demà marxo, t'ho dic. No tinc edat per a viure en un búnquer, per a estar al jardí i compartir llit». Després d'aquestes declaracions, està clar que l'inici de Ximénez no serà fàcil i que, si vol sobreviure i no abandonar, haurà d'adaptar-se a la força a les diferents proves que els hi fiqui el programa. Cal recordar que la periodista ja va participar a 'Supervivientes' i que, per tant, el més segur és que s'acabi adaptant a una casa que, com a mínim, segur que tindrà més comoditats que una illa deserta.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari