Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

Mila Ximénez no pot més i esclata en directe: «Ha cavat la seva tomba»

La col·laboradora ha carregat durament contra María Teresa Campos

Aquest dimecres, Mila Ximénez va incendiar el plató de 'Sálvame' contestant durament a Maria Teresa Campos, després de la seva entrevista de dissabte al 'Deluxe'. «Teresa Campos no solament està mentint a les seves filles, al seu entorn més proper, sinó que se segueix mentint a ella mateixa». La col·laboradora de 'Sálvame' està segura que Campos els ha dit a les seves filles que el que va succeir en el 'Deluxe' va ser una trampa tant del presentador com del mateix programa.

«Ho sento molt, però crec que la Teresa s'estava cavant una tomba des de feia molt de temps amb la seva actitud i no només ha caigut ella, sinó que ha arrossegat a les seves filles, fonamentalment a Terelu». Mila va recalcar que la seva relació amb Terelu era molt diferent. «Jo a Terelu sí que l'he tingut al meu costat cada vegada que he tingut un problema».

«Jo no sabia que li tenia tanta ràbia a Jorge Javier».

A més, Mila va explicar ahir que va rebre un missatge de Terelu on li deia que estava «desolada» després de l'entrevista. «Quan diu això, sap perfectament que María Teresa Campos es va cavar la seva pròpia fossa i de remuntar per María Teresa Campos serà molt difícil, molt complicat».

La col·laboradora de 'Sálvame' no va voler veure l'entrevista en directe. «Vaig dir: Ui, ui, ui... es complicarà i al quart d'hora vaig apagar la tele. L'endemà ho vaig veure sencer». Després de veure l'entrevista de Maria Teresa, Mila va ser directa: «Jo no sabia que li tenia tanta ràbia a Jorge Javier perquè en cas contrari no et surten aquestes coses».

Collage Jorge Javier Vázquez i Maria Teresa Campos
Jorge Javier Vázquez i María Teresa Campos van mantenir una entrevista molt tensa dissabte passat | España Diario

«El que jo vaig veure aquella nit és que María Teresa no li té gens d'afecte ni gens d'estima a Jorge, és més, va treure tota la metralla contra ell. El de l'ex de Jorge Javier va ser... el més baix que li he sentit mai dir a ningú d'una persona anònima, perquè a més no ha aparegut enlloc».

Mila Ximénez va afirmar que la Campos no té gens d'estima per Jorge Javier Vázquez : «Em vaig adonar que realment no l'estima, en el fons el detesta perquè si no no li surt això».

«Ja està bé de dir que som uns perversos de la informació»

Sobre el seu programa a finals dels 90, 'Dia a dia', Mila Ximénez assegurava que «molta gent ho hem oblidat, però no eren els seus col·laboradors els que parlaven de nosaltres, ella participava activament. Si posem escenes del que feia en el seu programa, hi ha un destrossi important perquè allà no es tallava ningú ni un pèl. Els col·laboradors eren més agressius que nosaltres».

«Jo també tenia una mare gran i un pare gran que es despertaven cada dia per veure la Campos. I això ho hem oblidat. Ho hem acceptat i ho hem perdonat», va apuntar Mila. «Ja està bé de dir que som uns perversos de la informació i que ella l'únic que ha fet han estat entrevistes blanques. Una merda com tot aquest plató!».