YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mila Ximénez: «Espero que el meu exmarit i pare de la meva filla mori abans que jo»

La col·laboradora de 'Sálvame', més dura que mai amb l'extenista Manolo Santana

Imatge d'arxiu de Mila Ximénez, col·laboradora de 'Sálvame'
La col·laboradora de 'Sálvame', més dura que mai amb l'extenista Manolo Santana | Telecinco

'Sálvame' va explicar aquest dimarts que Manolo Santana podria estar travessant per un greu problema de salut. El programa de les tardes de Telecinco va comptar amb una confessió d'un empleat del club de tenis que l'exmarit de Mila Ximénez té a Marbella, i les seves declaracions sobre l'extenista han alarmat tothom.

L'empleat consultat per 'Sálvame' ha afirmat que «fa pena» veure Manolo i que la situació que pateix és «lamentable». Segons aquest empleat, Santana «amb prou feines pot parlar ni caminar i cal estar donant-li menjar». El club de tenis el dirigeix un fill de Clàudia, la tercera dona de l'extenista, a la qual aquest treballador defineix com «molt dolenta. Té un caràcter molt fort i està cridant tot el dia. Es pensa que els treballadors som els seus esclaus i ens tracta molt malament», ha sentenciat.

«Com a tenista ha estat el millor, però com a persona ha estat i és abominable»

L'empleat ha confessat a 'Sálvame' que «a Manolo només l'asseuen al sol perquè miri les pistes i vagi rebent a tothom que va al club». Aquestes paraules, sumades al mal estat de salut de les últimes vegades que s'ha pogut veure a l'excampió de tenis, amb dificultats per parlar i problemes de mobilitat, han fet saltar totes les alarmes.

Mila Ximénez, que va estar tres anys casada amb Manolo Santana,  relació de dos anys durant la qual va néixer la seva filla Alba, ha estat molt dura amb l'exesportista. La col·laboradora ha ensenyat la seva cara més amarga. «Com a tenista ha estat el millor, però com a persona ha estat i és abominable. És la pitjor persona que m'he trobat a la meva vida», ha assegurat amb un gest molt seriós.

«El dia que Manolo falti, no serà per a mi cap pena»

«M'esgarrifa pensar que està en una mala situació, però està com vol estar i on vol estar. Va decidir fa molt tenir aquesta vida, aquesta relació, i separar-se de la gent que l'estima», ha confessat la col·laboradora, abans de dir que «aquests fills als quals ha deixat aparcats estan protegits i cuidats per Alba i per mi».

A més, Mila opina que «les malalties del senyor Santana m'importen dues merdes com tot aquest plató. El dia que Manolo falti, no serà per a mi cap pena. Espero que es mori abans que jo, perquè és tant cabró que encara me n'aniré jo abans, però espero que sigui ell», sentenciava.

«Jo tinc relació amb els quatre fills de Santana, són la meva família. Parlo amb els germans d'Alba gairebé cada dia. Qui se n'ha anat de la família ha estat ell», ha tancat el tema Mila, en una de les seves declaracions més dures sobre el que va ser el seu marit fa tres dècades.

Desmenteixen el preocupant estat de salut de Manolo Santana

Després d'aquestes paraules inesperades per part de l'empleat del club de tenis de Manolo Santana, el Mútua Madrid Open de Madrid, torneig de tenis de què Santana és ambaixador i president honorífic des de fa anys, reaccionava amb un concís comunicat negant la informació donada al programa de Telecinco

«El nostre president honorífic no ha experimentat cap canvi en el seu estat de salut. Des de la direcció del Mútua Madrid Open es manté una constant comunicació amb Manolo Santana sobre diversos temes relacionats amb el torneig, sent l'última d'elles aquesta mateixa tarda. Manolo Santana segueix desentelant activament el seu treball com a president honorífic del Mútua Madrid Open, sent el millor ambaixador possible i ajudant a què el torneig segueixi creixent any rere any», deia el comunicat.


Comentaris

envia el comentari