YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mila Ximénez apareix amb un nou look a 'Sálvame' i explica per què

La periodista ha cobert el seu cabell amb una gorra d'hivern

Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista
Mila Ximénez apareix amb un nou look a 'Sálvame' i explica per què | Catalunya Diari

Aquest dimecres, 10 de març, Mila Ximénez ha tornat a plató de 'Sálvame' i ho ha fet amb un 'look' totalment diferent del qual ens té acostumats. La sevillana ha arribat a la feina amb una gorra d'hivern negra amb lluentons daurats cobrint el seu cap, un complement que ha afegit al seu abillament pel dur tractament a què s'està sotmetent per evitar la caiguda de cabells a conseqüència de la quimioteràpia.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ella mateixa ha explicat al plató de 'Mediaset' que està realitzant una teràpia que li impedeix pentinar-se, i això l'ha portat a haver d'aparèixer amb un nou 'look'. Així, Mila Ximénez ha optat per protegir la seva cabellera amb una gorra de llana en color negre i amb tatxes daurades en l'última intervenció que ha fet a 'Sálvame'.

Mila Ximénez amb el seu nou look a 'Sálvame'
El nou 'look' de Mila Ximénez | Mediaset

«Tinc el cabell molt debilitat»

Va ser el passat 2 de març quan la periodista, després d'un mes allunyada de les càmeres i de l'opinió pública, va tornar al plató de 'Mediaset'. Allà va explicar els motius que l'havien portat a absentar-se durant tants dies, i va confessar que el va canviar de 'look' amb el qual va aparèixer, el cabell més arrissat i esvalotat que de costum, era conseqüència del tractament per combatre la malaltia que pateix.

«No em puc pentinar. M'han canviat la químio i no em puc pentinar perquè tinc els cabells molt debilitats», va confessar la sevillana. Mila Ximénez s'està sotmetent a quimioteràpia per tractar de vèncer el càncer de pulmó que pateix, i un dels efectes secundaris d'aquesta tècnica és la pèrdua de cabells. Però perquè això no succeeixi, la periodista s'està sotmetent a un altre tractament.

«És que no només em faig la químio. És que jo per no perdre el cabell estic amb un tractament duríssim, i és una gorra a sis graus sota zero durant cinc hores i mitja», va confessar la sevillana el passat 2 de març a 'Sálvame'. «Només per intentar que no es vagi del tot el cabell. Llavors és una lluita tan increïble amb tot. Tot va canviant, tot va rotant. I ara no sabem».

L'altre tractament al qual s'està sotmetent Mila Ximénez

Mila Ximénez s'està sotmetent a un tractament que rep el nom de crioteràpia capil·lar oncològica i que es porta a terme per evitar la pèrdua del cabell a través del fred. Es tracta d'un procediment que cada vegada és més utilitzat en pacients amb càncer i que abaixa la temperatura del cuir cabellut abans, durant i després que el pacient rebi la quimioteràpia.

Les persones que se sotmeten a la crioteràpia capil·lar oncològica es posen, generalment, durant dues o tres hores una gorra o un casc de silicona amb uns canals a través dels quals arriba líquid refrigerant al cuir cabellut. Gràcies a aquest fred a què estan sotmesos de forma perllongada, la temperatura de la zona disminueix i els vasos sanguinis es comprimeixen.

D'aquesta manera, les cèl·lules capil·lars pateixen una menor exposició als fàrmacs que rep el pacient durant el tractament contra el càncer i es redueixen considerablement els efectes adversos que fan efecte sobre el cabell. Fa nou mesos que Mila Ximénez lluita contra aquesta malaltia, i durant tot aquest temps, a més de sotmetre's a la quimioteràpia, també ha seguit aquest procediment.

Però, tot i que ha aconseguit aturar la caiguda dels cabells, no es pot pentinar ni modelar al seu gust. No obstant això, ni els seus 68 anys ni el càncer han impedit que perdi gens de l'atractiu que la va convertir en una de les dones amb més poder de seducció del cor en els seus anys de joventut i maduresa.


Comentaris

envia el comentari