URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Mila Ximénez participarà a 'GH VIP 7'

La periodista podria ingressar entre 30.000 i 40.000 euros setmanals
Mila Ximénez podria ser una de les concursants de 'GH VIP' | Telecinco

 

Telecinco ja estudia noves tècniques per seguir captant a l'audiència una vegada finalitzi aquest mateix dijous la darrera i una de les més vistes edicions de 'Supervivientes'.

 

Per això, escalfa ja motors per a iniciar el càsting de 'GH VIP 7', un altre dels programes estrella de la cadena televisiva. Ara, quan gairebé no hi ha cap novetat ni informació en referència als concursants que ompliran la casa de Guadalix de la Sierra, sona amb força el de la periodista Mila Ximénez.

 

 

Cobraria una golosa xifra cada setmana

Segons ha confirmat la revista '¡QMD!', la col·laboradora de 'Sálvame' seria una de les sorpreses per aquesta setena edició del concurs. I és que, tot i que en les darreres setmanes Ximénez ha confessat sentir-se molt esgotada emocionalment a causa de la seva exposició a 'Sálvame', sembla que el preu que li ofereixen a 'GH VIP' li trauria tots els mals.

 

En aquest sentit, tot apunta al fet que Ximénez podria ingressar entre 30.000 i 40.000 euros setmanals, xifra suficientment golosa com per acceptar-la. Jorge Javier Vázquez ja va avançar al seu blog la possible participació de Ximénez al concurs, però fins ara, només havien estat rumors sense confirmar.

 

Després de la informació de la revista, cada vegada hi ha més fonts que consoliden la idea que la periodista, finalment, s'ha decidit a viure una nova aventura en un dels realities més vistos. No obstant això, encara ha d'arribar la final de 'Supervivientes' i tancar un cicle amb un programa que, gràcies a participacions com la d'Isabel Pantoja, han fet història de la televisió. 

 

També et poden interessar...