Mila Ximénez pateix una crisi nerviosa durant el directe

Davant la reacció de la col·laboradora el programa ha decidit suspendre la prova

Gran Hermano
El públic ha empatitzat amb la difícil situació de la concursant | GTRES

La col·laboradora de 'Sálvame' ens està descobrint des del primer dia d'aquesta edició de 'Gran Hermano VIP' la seva part més feble i vulnerable. Els seus companys del programa de les sobretaules de Telecinco han apuntat en diverses ocasions a què la col·laboradora ha entrat en el concurs de telerealitat en un dels seus moments més complicats.

Aquesta nit ha caigut la gota que ha vessat el got i els espectadors han decidit aïllar a la tertuliana amb el seu principal enemic Hugo Castejón. Ha estat llavors quan han baixat les reixes del jardí on han quedat tancats els dos concursants. En aquell moment Mila ha començat a cridar i plorar demanant que la traguessin d'allà. Els seus companys li demanaven que es tranquil·litzés i fins i tot, Hugo, li demanava que estigués bé i l'animava a superar plegats la prova.

El programa ha suspès la prova

Davant la reacció de la concursant, l'organització ha decidit obrir la reixa i suspendre l'aïllament que tenien previst. Aquesta prova formava part del cúmul de reptes que han d'assolir durant la setmana i ara caldrà veure si el programa segueix amb aquest tipus d'aïllament o es busquen altres alternatives.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari