Mila Ximénez a punt de perdre un dit després d'un fatal accident amb el capó d'un taxi

La col·laboradora de 'Sálvame' va haver de ser traslladada a urgències on li han cosit el tou del dit que s'havia desprès

Imagen de archivo de Mila Ximénez.
Imatge d'arxiu de Mila Ximénez.| Telecinco

Mila Ximénez ha sofert un greu accident que l'ha portat a ser traslladada a urgències. La col·laboradora de 'Sálvame' es trobava en el ja conegut restaurant La Muralla, situat davant dels estudis de Telecinco quan tot va ocórrer. Segons ha relatat Chelo García-Cortés al citat programa, les dues sortien de l'establiment quan Mila va deixar anar un terrible crit just abans de pujar al taxi.

«Quan vam sortir hi havia dos taxis esperant-nos a Mila i a mi. Jo estava més endavant i Mila estava ficant la maleta al maleter del taxi. Mentre s'acomiadava de mi, ella no se'n va adonar, i el taxista tampoc, que tenia la mà recolzada al maleter del cotxe. Llavors el taxista va tancar i Mila va fer un crit terrible», explica la col·laboradora.

Els companys encara presents van ser corrent al seu costat: «Estàvem terroritzades que realment se li hagués tallat la falange del dit de la mà dreta». I és que el tou del dit de Mila va quedar pràcticament penjant, la qual cosa va obligar al Samur a desplaçar-la fins a urgències perquè la hi tornessin a cosir al lloc.

Un dit salvat de miracle
 

Com la mateixa Mila explica. «No em vaig quedar sense dit  de miracle. Va ser una sensació horrible. Quan em vaig adonar estava sagnant i el tou del dit penjant». Després de ser traslladada a un centre hospitalari els metges van confirmar que la tertuliana havia sofert una fractura a la falange del dit petit i li van donar vuit punts per tancar la ferida.

A conseqüència de l'accident, Mila ha perdut l'ungla del dit i ha de guardar repòs. «Estic prenent medicació pel dolor i antibiòtics per si hi ha una possible infecció. Estic feta pols. Per sort jo ja tènia posada la vacuna del tètan de quan vaig ser a 'Supervivientes'».


Comentaris

envia el comentari