YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

«Mila Ximénez s'està quedant sense alegria i sense forces»

La col·laboradora desapareix de 'Sálvame' i de les xarxes socials perquè no té forces ni per continuar lluitant contra el càncer que van diagnosticar-li l'estiu de 2020

Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista
Mila Ximénez segueix lluitant contra el càncer de pulmó | Twitter (@lecturas)

Mila Ximénez no té forces per continuar lluitant contra el càncer i la seva filla, Alba Santanta, no ha dubtat en agafar un vol des d'Amsterdam per fer costat a la seva mare i acompanyar-la a les revisions mèdiques.

No obstant això, la visita sobtada d'Alba ha fet encendre totes les alarmes de 'Sálvame', ja que, per si no n'hi hagués prou, Mila s'ha absentat durant dues setmanes. Fins i tot, s'ha rumorejat sobre una possible recaiguda de la col·laboradora, tot i que fa uns dies va assegurar que el seu tractament funciona correctament.  

Segons publica 'Informalia', la filla del tenista Alberto Santana, ha tornat a Amsterdam i els companys de 'Sálvame' no saben com animar a Mila Ximénez, que ha passat de la immesa felicitat a l'absolut enfonsament. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'absència de Mila Ximénez a 'Sálvame' 

Mila Ximénez va decidir absentar-se un temps del plató de 'Sálvame' quan van diagnosticar-li càncer de pulmó l'estiu de 2020. Ara bé, no va trigar gaire temps a tornar amb força i assegurant que preferia treballar per mantenir la ment ocupada. «Venint aquí em buido, no penso en el que estic vivint. Parlo de la vida dels altres, no de la meva», afirmava la col·laboradora al plató en una de les seves últimes intervencions a Telecinco.

Per aquesta raó, l'absència perllongada de la col·laboradora a la televisió ha fet saltar totes les alarmes. És més, fins i tot ha deixat de fer publicacions a les xarxes socials, on normalment és molt activa. L'última fotografia que va publicar a Instagram és del 27 de gener, coincidint amb la data de l'últim programa en què va treballar. 


Enfonsada i sense forces per lluitar

Però més enllà de la seva absència, les últimes paraules que hem rebut per part de la col·laboradora no han estat gens tranquil·litzadores ni esperançadores. «Prefereixo una vida més curta, però de més qualitat. He passat un temps on he petat, on el cap ha dubtat sobre si tot això val la pena», va assegurar Mila Ximénez a 'Lecturas', deixant en evidència els seus dubtes sobre si val la pena lluitar contra la malaltia.

La col·laboradora de 'Sálvame' continua rebent el tractament de quimioteràpia, però la seva situació emocional és cada vegada més complicada i les seves esperances van a menys. «La setmana que em toca tractament de químio em quedo atrapada en la boira. Veig amb dificultat el camí de tornada i perdo l'esperança», va explicar la col·laboradora als seus seguidors.

La tertuliana ha arribat al punt que accepta la seva malaltia, però el tractament està deteriorant-la físicament emocionalment. A més, ha hagut d'estar molt aïllada per la pandèmia de la Covid-19. «Fa un temps van preguntar-me si he acceptat la malaltia, vaig dir que el tractament sí i la malaltia no. Ara accepto la malaltia, però el tractament no. Fa molt temps que estic confinada», assegurava Mila Ximénez.


Comentaris

envia el comentari