App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Les dures paraules de Mila Ximénez sobre el seu càncer: «No ploreu»

La periodista ha deixat clar que viurà aquesta nova etapa amb molt optimisme i amb ganes de lluitar

Imatge d'arxiu de la periodista i Col·laboradora de Sálvame Mila Ximénez
Mila Ximénez parla clar sobre el seu càncer | Catalunya Diari

Mila Ximénez revelava, fa tan sols una setmana, que patia càncer de pulmó davant l'atònita mirada dels seus companys de programa, que no podia creure el que estaven escoltant.

Sens dubte, la trucada telefònica de la periodista a 'Sálvame' va causar una gran commoció en el món de la televisió i ja han estat diversos els companys que han volgut mostrar-li el seu suport públicament davant la dura lluita que li queda per davant.  Tranquil·la i positiva davant d'aquesta nova etapa, Mila no ha pogut evitar recordar el tràgic final d'Álex Lequio, encara que, això sí, per guanyar forces contra el càncer.

La carta d'esperança de Mila

«La cara d'esperança i pau d'aquest nen en els moments més difícils de la seva vida la tindré sempre present quan entri en episodis banals», escrivia la periodista després de la mort del fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio sense ser encara conscient que ella patia aquesta mateixa malaltia.

Un dels missatges de suport i ànim cap a la tertuliana arribava justament per part del col·laborador d''El programa de Ana Rosa'. Des de la seva cadira, Lequio li llançava un bonic missatge a la periodista: «De veritat, una abraçada molt forta i li desitjo de tot cor que puguis tirar endavant, perquè sí. Segur que sí».

Sens dubte, les paraules del periodista han estat agafades per  Mila Ximénez  de molt bona manera, i per això ha volgut aprofitar per assegurar-li que la figura del seu fill seria sempre present en ella, i que li donaria forces per suportar la situació.

«Parlava com dient: 'El meu fill no se'n va poder sortir i a mi m'encantaria que tu te'n sortissis!'. No sé si me'n sortiré, però farem el mateix que va fer l'Àlex, el mateix que fa molta gent. Lluitaré, seré positiva, ajudaré a la gent que està amb mi. Quan els meus amics em diuen que ploren, els dic: 'No ploreu, que em fa molta ràbia!'», afirmava la col·laboradora de Telecinco de forma contundent.

Una actitud positiva que ja hem pogut veure en una entrevista a una coneguda revista, on Mila assegurava: «Això és una guerra entre el càncer i jo. Tinc collons per a ell i per a cinc més (...) El més fort, que guanyi, però crec que guanyaré jo. Tinc molta guerra per donar encara!». «He jurat a la meva filla que no me n'aniré. Em necessita moltíssim! Mai li he fallat un jurament!» sentencia.


Comentaris

envia el comentari