Kiko Hernández torna a la casa de 'GH VIP' 17 anys després

El col·laborador de 'Sálvame' va donar-li suport a la seva amiga i li va dir que podria ser la guanyadora d'aquesta sèptima edició

Mila Ximénez a 'GH Vip 7'
Mila va rebre la visita del seu amic i company Kiko Hernández | Telecinco

'GH VIP 7' està vivint una de la seva setmana més intensa. Des que va sortir expulsat Hugo Castejón, la polèmica dins la casa s'ha centrat en la suposada traïció que Kiko Jiménez va fer-li a Mila Ximénez en nominar-la.

Després que el diumenge passat se sabés que Adara era una de les salvades, aquest dijous s'espera que l'audiència decideixi entre Mila Ximénez i Dinio. Mentrestant, el programa ha organitzat aquesta setmana una visita que li ha donat la vida a Mila i que, de ben segur, li ha regalat la força que necessita per a seguir lluitant dins el programa. Concretament, Mila va rebre la visita del seu amic Kiko Hernández, també col·laborador de 'Sálvame'. 

«Estàs fent un concurs de 10», li va dir Kiko

Durant la seva visita dins la casa, Kiko va dir-li a la seva amiga que: «Estàs fent un gran concurs, però t'has de tranquil·litzar. Que no et busquin. M'agrada molt la Mila que vam veure el diumenge passat. Ets la concursant, la finalista, la que arribarà a la final. Estàs fent un concurs de 10 i estan tots molt orgullosos de tu». Kiko, com no podria ser d'una altra manera, va intentar donar-li alguns consells amb l'objectiu que la seva companya arribi fins al final del concurs.

Mila Ximénez a 'GH Vip 7'
Mila no va poder evitar les llàgrimes en veure a Kiko | Telecinco

 

«Has de fer-ho tot amb calma. Hem entrat molts concursants aquí. Però recorda: amb calma, amb tranquil·litat, amb serenitat. Que intentin buscar-te les voltes que vulguin. Saltes quan has de saltar. Hi ha gent que veu injustícies i tu entres en tot el que creus que has d'entrar. Estàs quedant de puta mare».

Un comiat d'allò més emotiu

Finalment, Kiko també va aprofitar la seva visita per dir-li a Mila que tots els seus companys de 'Sálvame' estaven donant-li suport en el concurs i que, per tant, no havia de preocupar-se de res de l'exterior. En un comiat entre llàgrimes i abans de travessar la porta, Kiko va acomiadar-se de la seva amiga tot dient-li que: «Utilitza la ironia, el sentit de l'humor, la burla. Vull que et quedis amb un xut d'energia que et cagues. T'estimo! Guanyadora!».

Mila Ximénez a 'GH Vip 7'
Els dos companys es van retrobar en una sala de la casa | Telecinco

 


Comentaris

envia el comentari