El desconcert de Mila: El missatge que li ha enviat María Teresa Campos i que no entén

Mila Ximénez, en una situació compromesa a causa de la seva amistat amb Terelu Campos

Imatge d'arxiu de Mila Ximénez, col·laboradora de 'Sálvame'
La col·laboradora de 'Sálvame' es pronuncia sobre l'enfrontament entre les Campos | ACN

Mila Ximénez s'ha quedat bocabadada després de l'últim missatge que li ha enviat Maria Teresa Campos. La col·laboradora de 'Sálvame' s'ha cansat de dir que no entén el comportament de la veterana periodista, especialment després de la polèmica entrevista amb Jorge Javier Vázquez.

«Maria Teresa Campos ha entrat en bucle. És el pitjor que ha fet professionalment des de fa molt de temps» va comentar a 'Sálvame', referint-se a la controvertida entrevista.

El missatge que va enviar María Teresa Campos a Mila Ximénez

La col·laboradora ha revelat que la mare de la seva amiga Terelu li va enviar un misteriós missatge que no ha arribat a desxifrar. No sap si la periodista parla amb sorna o des de l'afecte.

«M'ha dit, 'gràcies estimada, espero que estiguis bé', amb la qual cosa, això 'd'estimada' m'ho conec i sé és amb sorna. I això de preguntar-me com estic, doncs fa temps que no em pregunta res, així que m'imagino que m'està enviant a la merda, però també l'entenc» confessava Mila.

A jutjar pel missatge, María Teresa Campos podria estar molt enfadada amb Mila Ximénez per haver-se ficat de ple en l'enfrontament entre las Campos.

«No vull prendre-m'ho malament, no l'hi he contestat. És la segona vegada que jugues amb certes coses, però no et preocupis i com diuen els soldats, jo em trobo bé, gràcies a Déu» ha tancat la col·laboradora.

Mila Ximénez critica a Maria Teresa Campos per la seva actitud

Des que va començar tot l'enfrontament amb les Campos, Mila Ximénez ha deixat ben clara la seva postura i no ha dubtat a criticar la periodista per la seva actitud.

«Ho sento molt, però crec que la Teresa s'estava cavant una tomba des de feia molt de temps amb la seva actitud i no només ha caigut ella, sinó que ha arrossegat a les seves filles, bàsicament a Terelu. No només està mentint a les seves filles, al seu entorn més proper, sinó que se segueix mentint a ella mateixa» va dir el passat 6 d'octubre.

Per si no fos prou, Mila Ximénez està en una difícil tessitura a causa de l'amistat que la uneix amb Terelu . Encara que mai ha esquivat el tema de Les Campos i sempre ha manifestat la seva opinió al respecte, la col·laboradora està preocupada per la situació.

Mila Ximénez és conscient que aquest tema passarà factura en la seva relació amb mare i filles i reconeix que ja s'ha distanciat d'elles. No obstant això, la col·laboradora si manté la seva amistat amb Terelu, amb la qual s'ha intercanviat missatges de preocupació després de l'entrevista.

«Teresa va venir al 'Deluxe' a dir-li a Edmundo que aquí està esperant-li per quan vulgui tornar. Ella es debilita i es converteix en una altra després de la marxa d'Edmundo» va assegurar Mila Ximénez.


Comentaris

envia el comentari