Mila Ximénez aclareix el seu estat de salut amb una tornada sorpresa a la televisió

La col·laboradora de 'Telecinco' ha tornat al treball més forta que mai

Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista
La col·laboradora de 'Telecinco' ha tornat al treball més forta que mai | Twitter (@lecturas)

Mila Ximénez ha tornat a la feina. La col·laboradora de 'Telecinco' ha recuperat aquest cap de setmana la seva cadira al plató de 'Sábado Deluxe' després de més de tres mesos allunyada de les càmeres per la seva malaltia. 

María Patiño, que conduïa aquest dissabte el programa, va ser l'encarregada de donar la benvinguda a la seva companya visiblement emocionada. «Tens una cadira guardada des que vas marxar», li va assegurar. 

Mila Ximénez li va respondre de la millor forma possible amb un «he tornat», breu, però contundent. I és que, malgrat el dur moment pel qual està passant, la col·laboradora ha tornat a la petita pantalla trepitjant fort. 

«S'ha de posar ordre», deia entre riures Mila per anunciar que tornava «l'eix del mal», com s'autodenomina el trio format per ella, Kiko HernándezKiko Matamoros. «Encara que amb tot el que estic vivint, l'eix del mal semblarem 'hermanitas de la caridad'», bromejava abans de passar al plató, on havien guardat el seu lloc esperant a la seva tornada a la feina. 

Durant el programa, la col·laboradora va demostrar que manté intacta la seva manera directa de preguntar als convidats i aquella neutralitat que tant la caracteritzen. 

No vol ser només una «malalta»

Si hi ha alguna cosa que no suporta Mila Ximénez és «viure com una malalta». Per aquest motiu no ha dubtat en tornar a la feina quan ha pogut. «Tornar a la feina, tornar amb amics... tot això fa el camí més lleuger. Ara s'ha d'arribar a la meta», escrivia la col·laboradora al seu perfil d'Instagram.

I és que des que li van diagnosticar càncer, la col·laboradora de 'Sálvame' ha passat per moments d'alts i baixos. En una ocasió, fins i tot, li va dir a María Patiño que volia deixar el tractament, confessava Ximénez. Una cosa que, per descomptat, ara no pensa fer. 

«Soc una tia molt forta i tinc moltíssimes coses per fer, em fa por el camí, que serà llarg, però soc forta. Us juro pels meus nets que d'aquesta me'n en sortiré. D'aquesta me'n en surto», va assegurar rotundament Mila Ximénez davant les atentes i visiblement emocionades mirades dels seus companys de programa. Per fi, amb la tornada de Mila Ximénez a l'eix del mal, ja està al complet per a continuar tramant i fent de les seves.


Comentaris

envia el comentari