Mila Ximénez torna a sortir de casa i el seu estat impressiona a 'Sálvame'

La col·laboradora ha reaparegut després d'haver rebut la segona dosi de la vacuna contra el coronavirus

Fa gairebé un any que a Mila Ximénez li van diagnosticar càncer de pulmó i, malgrat totes les dificultats a què s'ha hagut d'enfrontar a causa de la malaltia, no ha deixat de lluitar per guanyar la batalla. La seva última aparició pública va fer saltar totes les alarmes, però ara ha tornat a sortir de casa i té molt més bon aspecte, cosa que ha impressionat a més d'una persona. La col·laboradora de televisió està centrada en recuperar-se i encara no se sap quan tornarà al plató de 'Sálvame', però sembla que cada vegada falta menys.

Mila Ximénez sorprèn amb la seva última aparició pública

L'última aparició pública de la periodista va ser amb motiu del seu aniversari. La sevillana va dinar amb Terelu Campos per celebrar que feia 69 anys, i després les dues amigues van protagonitzar un comiat que va fer tremolar els seus companys de Telecinco. Es van fer una abraçada que va deixar amb molt mal gust de boca els familiars de la col·laboradora de 'Sálvame' i que els va portar a pensar el pitjor.

No obstant això, ara la periodista ha tornat a sortir al carrer i el seu aspecte ha impressionat les persones que l'estimen. La sevillana s'ha mostrat visiblement recuperada i amb una mica més de pes que l'última vegada que se la va veure públicament. La col·laboradora, que recentment ha rebut la segona dosi de la vacuna contra el coronavirus, ha gaudit d'un dia de compres amb la seva germana Concha, el seu cunyat i el seu estilista de confiança, Pablo Mallavia.

D'aquesta manera, ha intentat desconnectar de totes les visites a l'hospital que ha fet aquest últim any i de tots els assumptes relacionats amb la seva salut. Ha passejat tranquil·lament pel centre de Madrid agafada del braç de la seva germana, que s'ha convertit en un dels seus grans pilars en aquesta etapa tan complicada.

Pel que fa a la roba, la periodista ha apostat per un look còmode amb leggins blancs, vambes i un abric d'estampat geomètric que l'afavoreix molt. A més, anava amb els cabells deixats anar, amb el pegat a l'ull que ja li vam veure fa un parell de setmanes i amb ulleres de sol. I, tot i que no se li veia gaire la cara per les ulleres i la mascareta,  Mila mostrava un aspecte clarament millorat que ha fet somriure els seus companys de 'Sálvame'.

Canvi d'actitud de la col·laboradora

La sevillana va arribar a valorar el pitjor dels escenaris respecte al càncer, i la seva actitud negativa va fer saltar les alarmes, però sembla que ara ha tornat a agafar forces i vol seguir lluitant per a guanyar la batalla. Així ho va explicar Jorge Javier Vázquez fa uns dies al plató de Telecinco. «Avui he parlat amb la Mila i m'ha encantat escoltar-la com l'he escoltat. Estava animada, i això m'ha alegrat moltíssim», va explicar el presentador.

Encara no hi ha una data establerta per al retorn de la col·laboradora a 'Sálvame', però ella desitja sentir-se amb força i ànim per a tornar a seure amb els seus companys i compartir tertúlies amb ells. Mentrestant, continua amb la incansable lluita contra el càncer de pulmó, i ho fa acompanyada de la seva família i dels seus amics, que sempre l'acompanyen a l'hospital i li fan costat en aquests moments tan difícils.


Comentaris

envia el comentari