Mila Ximénez dona la millor notícia: torna a la feina

Aquest dissabte va recuperar el seu lloc de col·laboradora a 'Sábado Deluxe'

La col·laboradora de televisió Mila Ximénez passejant amb mascareta per Madrid, 2020
Aquest dissabte va recuperar el seu lloc de col·laboradora a 'Sábado Deluxe' | Gtres

Mila Ximénez ha tornat a la feina en plena lluita contra el càncer de pulmó que pateix. Després d'estar 90 dies allunyada del focus mediàtic, la col·laboradora de 'Sálvame' ha volgut tornar a Telecinco per sentir-se com a casa i guanyar més força de cara al dur tractament que està afrontant.

La col·laboradora de Telecinco va sorprendre els seus companys dijous passat amb una sobtada aparició al plató de 'Sálvame'. Encara que crèiem que es tractava d'una visita esporàdica, María Patiño es va encarregar de confirmar la bona notícia a 'Socialité': «M'he emportat una de les sorpreses més importants, aquesta nit Mila Ximénez s'asseu de nou al 'Sábado Deluxe', en el seu lloc de col·laboradora».

Mila Ximénez torna a la feina en plena batalla

Després d'asseure's novament en un plató de Telecinco per treballar, Mila Ximénez ha compartit a les seves xarxes socials un il·lusionant missatge que explica el motiu d'aquesta sobtada tornada a la feina. «Tornar a la feina, tornar amb els amics... tot això fa el camí més lleuger. Ara cal arribar a la meta!», ha escrit al seu perfil d'Instagram.Sembla doncs que Mila Ximénez s'ha sentit amb la suficient força per reprendre la seva feina i continuar amb la seva lluita mentre manté el cap ocupat en altres coses. La col·laboradora ha assegurat que «no vol viure com una malalta» i que necessitava tornar a 'casa' per sentir-se més forta. Encara no ha guanyat la batalla, però Mila Ximénez ha demostrat ser, abans que res, una dona decidida i valenta.


Comentaris

envia el comentari