'Sálvame', preocupat: el viatge d'Alba per estar amb la seva mare, Mila Ximénez

La jove ha tornat a Madrid per donar suport a la col·laboradora més que mai

Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa durant un directe
'Sálvame', preocupat: el viatge d'Alba per estar amb la seva mare, Mila Ximénez| Telecinco

Mila Ximénez està vivint des de fa mesos una de les etapes més dures de tota la seva vida. I és que, a més d'haver de fer front a la pandèmia, li ha sigut diagnosticat un càncer de pulmó, una dura malaltia contra la qual està lluitant a través del corresponent tractament de quimioteràpia.

En les últimes setmanes, la col·laboradora de 'Sálvame' s'ha mostrat especialment enfonsada. D'aquí que la seva filla, Alba Santana, hagi viatjat per reunir-se amb la seva mare, però aquesta seria una circumstància que ha alertat els seus companys i fans, ja que potser la col·laboradora estaria més trista i decaiguda del que podien pensar.

Mila se sent malament

Des d'abans de les festes nadalenques, Mila Ximénez no ha dubtat a donar a conèixer públicament que no es troba bé. D'una banda, perquè el tractament està fent efecte en ella i, per aquest motiu, fa uns dies a través del bloc que té a 'Lecturas', exposava: «La setmana que em faig el tractament de químio sempre em deixa atrapada en la boira. Veig amb dificultat el camí de tornada i em torno cada vegada més laxa en l'esperança».

D'altra banda, perquè la pandèmia la manté allunyada de les persones que estima. Així, no ha pogut passar el Nadal amb els seus germans, que són un pilar fonamental en la seva vida. És més, tampoc ha pogut estar amb la seva filla i als seus nets, aquests últims perquè viuen a Amsterdam i han estat confinats. Per tant, aquestes dues situacions l'han sumit en una profunda tristesa.

Alba Santana viatja a Madrid

Avui, però, hem conegut que aquests últims dies estan sent especialment positius per Mila Ximénez. El motiu? Que, segons ha publicat la revista 'Semana', la col·laboradora ha rebut la visita d'Alba. Així, sembla que la jove no ha dubtat a agafar un avió i viatjar fins a Madrid per estar al costat de la seva mare. D'aquesta manera, ha passat amb ella diversos dies i, fins i tot, no ha dubtat a acompanyar-la a les seves sessions de tractament.

Preocupats per Mila Ximénez

Els companys de Mila a 'Sálvame' s'han quedat preocupats. I és que els ha sorprès que Alba Santana, prenent les pertinents mesures per descomptat, no hagi dubtat a oblidar-se del Coronavirus per prendre un vol i desplaçar-se fins a la capital espanyola amb l'objectiu d'estar amb la seva mare. Aquest viatge en plena tercera onada de pandèmia ha fet pensar que potser Ximénez està pitjor d'ànim i fins i tot de salut.

Tanmateix, pot ser que simplement la jove hagi considerat que, després d'estar tant de temps sense veure la seva mare, havia de fer alguna cosa. Potser no només és que la col·laboradora se senti trista per estar allunyada de la seva filla i dels seus nets sinó que, potser, és que Alba també necessita estar amb la seva mare i compartir moments amb ella.

No li falten suports a Mila Ximénez

Tot i que el Coronavirus ha provocat que no pugui estar amb ells com els agradaria, Mila és perfectament conscient que té molts suports. Així, hi té els seus tres germans, la seva filla, els seus nets, els seus amics, com a Terelu Campos, i els companys de 'Sálvame', com Jorge Javier Vázquez.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

De la mateixa manera, els seus fans també l'estan ajudant moltíssim i per això, a través de xarxes socials, no dubten a deixar-li molts missatges d'ànim. Mostra d'això són els que poden trobar-se en el compte d'ella a Instagram, com ara aquests:

  • «Estàs estupenda, Mila. M'encanta la teva força».
  • «Per moltes paraules boniques que et diguem, tindràs moments de desesperació, però recorda que tens un exèrcit de persones que t'adoren i això és perquè t'ho mereixes».
  • «Molts ànims, que tu pots».
  • «Ànims Mila, que tot passarà».

Comentaris

envia el comentari