Mila Ximénez ha confessat com de malament se sent en el programa

Mila Ximénez vol deixar 'Sálvame'

La col·laboradora admet que es troba cansada de tot el que implica treballar a 'Sálvame' amb els seus «judicis i baralles», i que ja no pot més

Mila Ximénez vol abandonar ‘Sálvame’. Els últims conflictes que està tenint amb els col·laboradors del programa i la polèmica entre ella i Belén Esteban li han fet adonar-se’n que se sent desbordada i que vol deixar la televisió: «Me n’he d’anar ja, crec que ha arribat el moment. T’ho dic seriosament.  (...) Fa molts anys que estic a primera línia de foc, ja m’he cansat» confessava a Jorge Javier en directe a ‘Sálvame’, ahir dimarts.

Acte seguit ha fet referència al seu malentès amb Belén Esteban respecte a la boda, i que tanta cua està portant:  «Sembla que ningú ha parlat del casament de Belén Esteban excepte jo, que només he dit que m’atabala que em facin fotografies» comentava només començar la seva conversa amb Jorge Javier.

Aleshores ha continuat fent una reflexió sobre ella mateixa: «No m'adono que la feina té un desgast per mi i no em cuido gens.(...) No m’escolto a mi mateixa, sé quins són els meus errors, però sempre caic en els mateixos». Després ha reconegut que se sent cansada i farta de tot el que comporta treballar a ‘Sálvame’:  «Judicis, advocats, baralles, anar-me’n a casa malament. Ja no dono més de mi. No sé fer la meva feina».

 

Mila Ximénez i Jorge Javier Vázquez durant la conversació en el plató de 'Sálvame'
Mila Ximénez i Jorge Javier Vázquez durant la conversació en el plató de 'Sálvame' | TELECINCO

 

Davant les confessions de Mila Ximénez, Jorge Javier ha volgut indagar més sobre si el motiu que la col·laboradora es trobi així es deu al seu malentès amb Belén Esteban, a la qual cosa ella ha contestat: «No. Això només és un fet que s’ha sumat a coses personals, cansament, i coses que em fan sentir dèbil».

A més a més, ha confessat que la seva edat, 67 anys, propicia que cada cop se senti més cansada, així com els anys que fa que treballa a 'Sálvame', ja que Mila Ximénez col·labora amb el programa gairebé des dels seus inicis. «No tinc la vitalitat dels meus companys. No veig cap programa ni revista, em quedo atrapada, ja no puc més. Em sento com un hàmster donant tombs en una roda».

També et pot interessar...