Les millors sèries còmiques de Netflix

Un recull de 12 produccions que et faran riure sense parar

Sant Clarita Diet, una de las comedias en el catálogo de Netflix.
'Sant Clarita Diet' és una de les sèries còmiques de Netflix | Netflix

En algunes ocasions, vivim dies molt difícils i només tenim ganes d'arribar a casa, escarxofar-nos al sofà i riure una estona per gaudir de bons moments d'oci. En aquest sentit, Netflix té una bona oferta, amb un ventall molt ampli de sèries còmiques que ens faran riure i passar una estona ben agradable.

N'hi ha de ben diverses, des de les que estan impregnades d'un humor incòmode i irònic fins a les que són d'humor sanguinari, les sèries d'animació per al públic adult, etc. Igualment, podem trobar-hi algunes produccions clàssiques que no queden mai desfasades i que sempre ens resultaran divertides, tal com explica 'Carácter Urbano'. Per això, en cas que tinguis ganes de trobar una bona sèrie còmica a Netflix, t'interessarà aquest recull de les sèries de Netflix més populars de l'actualitat dins del gènere de la comèdia. 

Les millors sèries còmiques de la plataforma Netflix

Entre altres coses, Netflix sobresurt perquè consta d'un catàleg d'allò més original i, tot i que disposa de moltes sèries i pel·lícules de qualitat, un dels gèneres més prominents i exitosos de la plataforma és la comèdia.

 

La plataforma Netflix destaca per un repertori molt important de comèdies que t'ajudaran a passar una bona estona i que et faran plorar de riure, cadascuna d'elles d'una forma específica. Tot seguit, descobriràs quines són les comèdies imprescindibles de Netflix: 

1American Vandal

Una producció que parla d'un grup d'adolescents que es posen a investigar, per mitjà de l'elaboració d'un documental, la innocència d'un dels seus companys de classe que ha rebut una acusació de vandalisme. Aquí, es du a terme una sàtira de l'educació secundària i de la justícia penal de l'actualitat. 'American Vandal' és una paròdia de Netflix i també un drama adolescent d'allò més addictiu, que farà que t'hi enganxis des del començament.

 

2Arrested Development

Si tens ganes de riure, 'Arrested Development' és una aposta segura. Aquesta comèdia està centrada en les situacions d'allò més còmiques que viuen els membres de la família Mitchell Hurwitz, un clan ric que acaba perdent la fortuna que té. Per això, el fill no tindrà més remei que mirar de fer que es mantinguin junts.

 

Tot i que Netflix ha produït la darrera temporada que se n'ha fet i l'humor que transmet ha variat, les altres temporades que s'havien emès abans estan farcides d'una sensibilitat còmica molt gran que farà que gaudeixis d'allò més.

3Big Mouth

'Big Mouth' és una sèrie d'animació còmica força nova al catàleg de Netflix. És una caricatura pensada per als adults que mostra l'etapa de la pubertat que van viure els seus autors, per mitjà de diverses experiències i vivències. Un grup de nois que, en plena adolescència, duen a terme diversos actes per primer cop: surten, miren vídeos pornogràfics i s'han de confrontar a la sexualitat i a les emocions.

 

Aquesta producció ha sabut treure tot el suc al format animat per tal de conferir-li a la sèrie un enfocament que no té cap limitació.

4BoJack Horseman

Una sèrie d'animació per a adults carregada de tocs còmics que mostra la depressió, el fracàs i l'actitud insulsa del seu principal personatge, que no aconsegueix tornar a dirigir la seva vida, ni a nivell laboral ni a nivell personal. BoJack és un actor que aconsegueix arribar al cim de la glòria i tenir una xicota increïble. Ara bé, per circumstàncies diverses, ho perd tot i acaba caient ben avall, una vegada rere l'altra.

 

La producció és una garantia de riure i passar-ho bé perquè, cada vegada que creiem que el pobre protagonista ja no pot estar pitjor, li tornen a passar tota mena de coses.

5Chewing Gum

Es tracta d'una sèrie còmica de la plataforma Netflix molt divertida i vibrant, que parla de la història d'una noia que, amb 24 anys, és verge i està totalment desesperada per mantenir relacions sexuals, cosa que causa consternació tant al seu xicot, que és molt religiós, com a la seva família. La noia sempre acaba vivint situacions d'allò més vergonyoses i ridícules, i la majoria finalitzen amb trobades sexuals carregades d'incomoditat. Sense cap mena de dubte, la comèdia farà que riguis del sexe i la sexualitat en els seus escenaris més maldestres.

 

6The Office

Gaudeix de l'honor de ser la producció amb més visualitzacions de Netflix i, si ens ve de gust gaudir d'una bona sèrie d'humor, és una opció fantàstica. Es tracta d'una comèdia que ens mostra el funcionament quotidià d'una oficina d'una companyia del sector del paper, i ens ensenya les situacions incòmodes i carregades d'humor absurd que hi tenen lloc, amb el seu cap i els treballadors com a protagonistes. En cas que tinguis ganes de passar una estona ben divertida, aquesta producció clàssica disponible a Netflix és una opció molt bona.

 

7F is for family

'F is for family' és una producció humorística d'animació que trobem a Netflix i que està ambientada durant la dècada dels setanta. En ella, s'hi mostra la història d'una família integrada, entre altres, per un home —el pare del clan— que va combatre a la guerra de Corea. L'home s'esforça al màxim per enfrontar-se als seus problemes vitals, com ara perdre la seva feina o mirar de copsar la realitat del món on viu, que canvia contínuament. Ara bé, no sempre s'esforça del tot. Les temàtiques que s'hi veuen podrien resultar incòmodes per a algunes persones, tot i que s'hi amaguen grans veritats i el toc còmic i irònic és una garantia segura.

8Santa Clarita Diet

Una producció còmica dins del catàleg de Netflix que protagonitza la coneguda intèrpret Drew Barrymore. Barrymore encarna una dona que té una malaltia ben estranya que fa que es quedi morta i sense pols. Tant ella com el seu marit es posen a investigar què li està passant exactament, i conclouen que la noia en realitat és una morta vivent. L'home mirarà d'ajudar-la per tal que la situació no se'ls descontroli, però de vegades no és possible. Una comèdia divertidíssima que et farà plorar de riure.

 

9Unbreakable Kimmy Schmidt

El recull de les millors sèries còmiques de Netflix continua amb una de les produccions que consta de més popularitat a la plataforma. 'Unbreakable Kimmy Schmidt' és una sèrie carregada de bromes i centrada en la història d'una dona que, després d'haver estat una quinzena d'anys tancada en un búnquer, és alliberada i torna a començar de nou.

 

10Friends

No cal dir gaire coses per tal de fer la presentació d'aquesta sèrie, l'estrella del gènere de la comèdia. 'Friends' és una producció clàssica que està considerada la millor sèrie còmica que mai s'hagi fet, i que no passarà mai de moda. És capaç d'aportar un ritme i una química magnífics, amb moltes escenes carregades d'humor ridícul que un gran nombre de vegades saben fer-nos sentir identificats. Sense cap mena de dubte, és una de les sèries còmiques més recomanables que trobaràs a Netflix.

 

11The Good Place

Una comèdia ben astuta i singular que parla d'una noia que acaba de morir i que, quan de sobte es troba a l'altra vida, l'envien per error al «cantó bo». La noia se n'adona i, per això, ha de mirar de fer veure que és una noia bona i amagar qui és en realitat per tal que no l'enviïn al «cantó dolent». Aquesta producció còmica ha gaudit de molt bones crítiques i d'un ampli reconeixement a nivell internacional.

 

12Grace and Frankie

Per últim, una altra sèrie còmica imprescindible de la plataforma Netflix és 'Grace and Frankie'. Està protagonitzada per les mítiques actrius Lily Tomlin i Jane Fonda, i explica la història de dues dones de 70 anys que són amigues i que, després que els seus marits els diguin que estan enamorats i es volen casar, prenen la decisió d'anar-se'n a viure plegades.

 


Comentaris

envia el comentari