URGENT

El Passeig de Gràcia, en flames

Així és Miquel Guarro, el nou xef català més sexi de la televisió

Forma part del jurat del nou concurs de rebosteria de Cuatro, 'Bake Off', i ja ha centrat totes les mirades
Miquel Guarro forma part del jurat del nu programa de Cuatro 'Bake Off España' | Instagram (@miquelguarro)

 

 

Són molts els programes culinaris de televisió que els últims anys han triomfat a les televisions espanyoles. Però les receptes no eren sempre les protagonistes, com en el cas de 'Masterchef', el concurs de TVE que ha trencat rècords d'audiència del sector. Jordi Cruz, el cuiner català i jurat del programa, va ser nombrat en diverses ocasions com el cuiner més sexi del país, ocupant portades de revistes com la famosa 'Men's Health', on el manresà apareixia sense samarreta marcant abdominals.

 

 

Jordi Cruz va ser portada de la revista 'Men's Health' l'any 2014 | Men's Health

 

 

Però sembla que el títol de cuiner més sexi de Jordi Cruz podria estar en perill: li ha sortit competència en un nou programa culinari. Aquest dimarts, 6 de març, Cuatro va estrenar 'Bake Off España', el famós concurs de rebosteria britànic, 'The Great British Bake Off', adaptat a Espanya i presentat per Jesús Vázquez.

 

Un dels jurats del programa és Miquel Guarro, un català de 29 anys que actualment és el director de pastisseria de l'escola Hofmann i que amb només 24 anys es va convertir en el guanyador més jove de la història del Trofeu Lluís Santapau al millor mestre xocolater, el premi més important del sector al país.

 

 

 

 

 

 

Segons informa 'ABC', Miquel Guarro va pensar a dedicar-se a la cuina en acabar l'ESO. «Sabia que no era un bon estudiant i vaig pensar a fer alguna cosa més pràctica com la cuina. Després de pensar-ho molt, vaig endinsar-me en la pastisseria», deia. 

 

Després d'ampliar el seu currículum professional a França, Guarro va arribar a treballar com a cap de postres del restaurant amb dues estrelles Michelin 'Dos Cielos' de Barcelona. Actualment és director de pastisseria de la prestigiosa escola Hofmann i membre del jurat de 'Bake Off España', el programa amb què fa el salt a la televisió i que mostra la seva cara més «dolça». «Volem que hi hagi més cultura de la rebosteria», afirmava.

 

 

Comentaris