Miquel Iceta a 'Mi casa es la tuya': «Hi ha molta homofòbia a les xarxes»

El líder del PSC i la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, han sigut els protagonistes del programa de Bertín Osborne aquesta setmana

El líder del PSC, Miquel Iceta, al programa 'Mi casa es la tuya'
El líder del PSC, Miquel Iceta, al programa 'Mi casa es la tuya' | Mediaset

El líder del PSC, Miquel Iceta, ha lamentat en el programa de Bertín Osborne, 'Mi Casa es la tuya', la quantitat d'insults que continua rebent a les xarxes socials per la seva condició sexual: Hi ha molta homofòbia desbocada a les xarxes, però ja estic molt blindat. Maricon, doncs sí, maricon, dic a vegades. Pensava que a aquestes altures aquest tema estaria més normalitzat, però requereix un canvi cultural més important, de més tolerància», ha comentat. 

El socialista ha sigut un dels protagonistes del programa de Mediaset d'aquesta setmana, al costat de la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas. En aquesta ocasió, però, les entrevistes als convidats no es van gravar en les seves respectives cases, ni a casa de l'entrevistador, sinó que la productora va llogar un apartament a Barcelona. 

Així doncs, Bertín Osborne es desplaçava a Barcelona per entrevistar a dos dels candidats a presidents de la Generalitat el pròxim 21 de desembre. Unes entrevistes, on els candidats van estar acompanyats, respectivament, per Albert Rivera i Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet, constituït així una gran plataforma de llançament preelectoral.

En l'entrevista, Iceta va explicar com va viure una infància marcada per la religió, de la qual es va allunyar en l'adolescència quan va entrar en conflicte amb la seva homosexualitat, i es va referir a la seva trajectòria política des dels inicis fins a l'actualitat. Quan va ser preguntat sobre els seus balls als mítings, Iceta va dir que: «Iceta en mode míting és un altre Iceta. I és que en els mítings t'agafa eufòria». 

En el tema polític, Iceta ha lamentat que Pedro Sánchez no hagués arribat a president del Govern, i que amb ell «hauríem pogut buscar una solució al problema català». 

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, al programa 'Mi casa es la tuya'
La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, al programa 'Mi casa es la tuya' | Mediaset

 

Arrimadas: «no callo davant el masclisme»

No obstant, el primer torn de la nit, i el millor en prime time, va ser per a Inés Arrimadas. La líder de Ciutadans a Catalunya també va palar la de la seva trajectòria professional i va regalar alguna anècdota, com la seva passió pel futbol, pel Barça i per Pep Guardiola. 

De la mateixa manera que el líder socialista denunciava l'homofòbia, Arrimadas ho feia amb el masclisme: «Em toca la fibra i no callo davant el masclisme. És indignant que moltes vegades se'ns avaluï a les polítiques pel físic i el que portes posat i no pel que dius». 

En el tema estrictament polític, Arrimadas ha insistit que tant Iceta com Xavier Garcia Albiol li haurien de donar suport en cas de guanyar ella les eleccions, de la mateixa manera que Ciutadans ha donat suport a Susana Díaz a Andalusia i Cristina Cifuentes a Madrid. 

Finalment, el seu marit, l'exdiputat de CiU al Parlament, Xavier Cimas, intervenia en l'entrevista a través d'una videoconferència, assegurant que en aquesta ocasió votaria a la seva dona perquè es convertís en la primera presidenta de la Generalitat. 


Comentaris

envia el comentari