Primer pla de Miri de 'MasterChef'

Miri, de 'Masterchef', reapareix després d'haver estat atropellada i demana ajuda

Miri Pérez-Cabrero va patir un accident important dissabte passat

Després d'un temps sense saber res d'ella, Miri, coneguda per la seva participació a Masterchef 5, va reaparèixer fa uns dies amb una terrible notícia. Anunciava a les seves xarxes que havia patit un accident amb la seva moto.

 

Miriam Pérez explicava el que havia passat de manera esquinçadora. «Estic trista i tinc por, però estic viva, que és el més important», tranquil·litzava els seus seguidors. Però, sens dubte, el més impactant van ser les imatges que va publicar.

Miri va compartir unes fotografies on se la veia a l'hospital amb la cara completament destrossada. Els ulls blaus i diverses ferides i rascades per tota la cara. Quedava clar que el succés havia estat important.

Història d'instagram de Miri després de l'accident
Miri Pérez-Cabrero ha ensenyat les seves ferides | Catalunya Diari

El succés, de fet, va ser greu. I és que, tal com ella mateixa va explicar al seu Instagram els seus seguidors, ella anava amb moto quan un cotxe la va atropellar. Tot va passar mentre ella circulava pel centre de Madrid.

Encara busquen la persona que la va atropellar i va fugir

Pel que sembla, un vehicle es va creuar pel seu camí, atropellant-la. El pitjor de tot és que va marxar del lloc sense proporcionar cap ajuda a la jove.

Ara, uns dies després i ja una mica més calmada, ha volgut tornar a escriure a les seves xarxes per, precisament, demanar ajuda amb aquest tema. I és que, segons es pot deduir de les seves paraules, encara no han trobat el responsable del seu atropellament.

«Encara estic buscant ajuda per trobar la persona que conduïa el cotxe que es va fugir deixant-me inconscient en plena llum del dia», ha explicat Miri al seu Instagram.

Foto promocional de Miri a 'Masterchef'
Miri Pérez-Cabrero es va fer famosa gràcies a 'Masterchef' | RTVE

A més, ha aprofitat per donar-ne més detalls i demanar ajuda. «Sé que era un cotxe marró claret, gran (tipus familiar) i que anava pel carrer Goya (Madrid) i va girar cap a Velázquez el passat dissabte 28 de maig a les 15.55 aproximadament».

Després de la descripció del vehicle en qüestió és quan Miri aprofita per demanar alguna cosa als seguidors: «Si algú va veure l'accident, si algú recorda alguna cosa, tot pot ajudar».

I és que l'exconcursant de Masterchef està desesperada per trobar la persona responsable dels fets. Va ser un atropellament important i encara conviu amb les seves conseqüències.

Miri, en plena recuperació

Ella mateixa ha volgut explicar-ho també a les seves xarxes. Miri Pérez-Cabrero ha confessat en un missatge com es troba ara mateix, després d'uns dies des del succés. «Ara mateix no pot contestar gaire a la gent que m'escriu perquè em sento molt cansada, adolorida i em mareja mirar el mòbil», ha començat dient.

Tot i això, també ha volgut enviar un missatge una mica més tranquil·litzador: «Ha estat un accident greu, però em posaré bé, estic segura».

Miri Pérez, exconcursant de 'MasterChef'
Miri està recuperant-se de les ferides de l'accident | Europa Press

A més, la jove no ha volgut tampoc l'oportunitat d'agrair a totes les persones que li han enviat el seu suport en aquests moments tan durs. «Agraeixo de cor el vostre suport. I dono les gràcies d'estar viva, de poder explicar-ho i de l'afecte que estic sentint per part vostra».

Ara sembla que a la jove li queda un llarg procés de recuperació. La veritat és que en cap moment ha esmentat quins han estat els danys que ha patit. Pel que es veu a les imatges i per les seves paraules, poden haver estat força importants.

▶️ Cristina Medina estalla al hablar de su cáncer