Miriam Saavedra manté el suport del públic i es torna a salvar

Es va imposar a Aurah Ruiz i a 'El Koala' rebent només un 8,6% dels vots

Miriam Saavedra vuelve a salvarse de la expulsión de 'Gran Hermano VIP'
Miriam Saavedra torna a salvar-se de l'expulsió de 'Gran Hermano VIP' | Telecinco

 

Ja estan definits els dos candidats per abandonar la casa de 'GH VIP' aquesta setmana: Aurah Ruiz o 'El Koala'. El públic va decidir, un dimarts més, salvar a Miriam Saavedra, que en aquesta ocasió només va ser votada per un 8,6% dels teleespectadors.  

Després d'uns minuts de nervis, Jorge Javier va pronunciar el nom de la veneçolana que va tornar a tenir el suport de l'audiència, fent encara més forts els rumors d'una possible manipulació per part del programa. Aquest dijous, doncs, es produirà un duel entre 'El Koala' i Aurah, que ahir tenien, sense que sapiguem a qui correspon cadascun, uns percentatges de 55,5% i un 35,9%.  

Falta poc menys de dos dies perquè es conegui la decisió final dels seguidors del programa. Tot apunta que serà una batalla frec a frec, ja que el passat diumenge, tot i l'actual diferència de 20 punts, els percentatges eren de 46,6% i 45,4%.

Porcentajes a ciegas
Miriam Saavedra, la menys votada amb un 8,6% | Telecinco

Un punt extra per Miriam Saavedra

El programa d'aquest dimarts també va oferir als concursants la possibilitat d'obtenir un punt extra en les seves nominacions. Miriam va ser l'única que va ser l'única capaç de superar la prova sobre geografia i coneixements d'anglès que els van plantejar. 

La resta no va demostrar tenir prou cultura general per guanyar aquest premi. El primer que havien de fer era extreure una bola d'un sac que indicava un país, i posteriorment, situar-lo en un mapa

Si feien bé aquesta part, seguidament, havien de trucar a aquest país i aconseguir que la persona que agafés el telèfon repetís una frase que havien escollit prèviament. Si duien a terme això en menys de dos minuts, guanyaven un punt extra en les nominacions.  

Aurah Ruiz podría ser expulsada de 'Gran Hermano VIP'
Aurah Ruiz podria ser expulsada de 'Gran Hermano VIP' | CatalunyaDiari.cat

De Brasil a Suècia i de Filipines a Grècia

Un dels primers a fracassar va ser Suso, qui va demostrar que no té massa coneixement de geografia. «Austràlia al Brasil», així va situar el país d'Oceania tot i les ajudes que va rebre de Jorge Javier Vázquez. 

Tony Spina si va encertar on es troba en un mapa Suècia però no va tenir gaire sort en la seva trucada. Tot i que va escollir una frase senzilla, «Tony Spina guay», només va aconseguir fer una reserva a un hotel suec: «Tomorrow reservation but today Tony Spina guay», repetia rient-se de la situació. 

Altres concursants tampoc van triomfar. Cap grec no va agafar el telèfon a Asraf i Aurah no va aconseguir que el seu interlocutor filipí repetís «amor de mare». Mónica Hoyos tampoc va tenir èxit intentant que diguessin: «Sóc molt 'top' i tot el món ho sap». I 'El Koala' només va provocar els riures del públic quan va intentar comunicar-se: «Uan yu ripi win mi jelo?»


Comentaris

envia el comentari