La nova acusació que ha deixat Miriam Saavedra sense paraules en directe

Una fotografia demostraria que la col·laboradora té també la banda

Míriam Saavedra al plató de 'Dissabte deluxe'
Una fotografia demostraria que la col·laboradora té també la banda | Telecinco

Els escàndols no coneixen límit en la vida de Miriam Saavedra. Mentre que 'Sálvame' tractava el desastre familiar de la col·laboradora, amb la seva germana i el seu pare malalts al seu país i amb greus dificultats per rebre tractament mèdic, un nou escàndol arriba a la vida de Saavedra que, de ben segur, donarà per moltes tardes de tertúlia i debat.

La col·laboradora va ensenyar als seus companys de 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition' una fotografia en què se la veia vestida amb un vestit llarg i la banda de guanyadora de Miss Amèrica del Sud Perú 2015, mostrant-se molt orgullosa de la seva participació, A la foto, se la pot veure amb un rostre que res té a veure amb l'aspecte que mostra en l'actualitat, sent pràcticament impossible reconèixer la jove, si no és ella mateixa qui corrobora que ho és.

L'esmentada foto ha desencadenat una gran polèmica. 'Sálvame' ha rastrejat el vídeo de tota la gala de 'Miss Sud-amèrica 2015' amb la intenció de trobar la col·laboradora, però per sorpresa de tots, Miriam no apareix per cap costat, fent molt difícil justificar la fotografia que ella té exposada al saló de casa seva. El programa ha volgut anar més enllà i ha contactat amb la guanyadora d'aquesta edició del certamen, la mateixa que ha declarat que Miriam va ser expulsada per l'organització només un mes i mig després d'haver començat la fase de selecció.

Miriam Saavedra, acusada de robatori

La col·laboradora s'ha defensat al·legant que va ser ella mateixa qui va abandonar el certamen per poder viatjar fins a Espanya per amor, deixant enrere la seva prometedora carrera com a Miss, que potser l'hauria portat a representar el seu país en el certamen internacional.
 

La gran polèmica ha arribat quan ha aparegut la dissenyadora del vestit que lluïa Saavedra, indicant que aquest havia estat robat i que l'organització va haver de pagar-ne el cost en no aparèixer quan va acabar el certamen. Algunes de les participants han apuntat a Miriam com la culpable de la desaparició de la peça i de la banda de guanyadora de Miss Amèrica del Sud Perú 2015.


Comentaris

envia el comentari