Miriam Saavedra a Sofía Suescun: «No et crec gens, m’avorreixes»

La guanyadora de ‘GH VIP’ va assegurar a ‘Sálvame’ que Sofía es fa la víctima per intentar arribar a la final
Foto de Miriam Saavedra i Sofía Suescun
Miriam Saavedra ha llançat el seu primer atac a Sofía Suescun | CatalunyaDiari.cat

Sofía Suescun és a tot arreu darrerament. Tot i que la concursant de Pamplona, Sofía Suescun, compta amb grans suports fora de la casa de Guadalix de la Sierra, per guanyar ‘GH DÚO’, també és cert que a tothom no agrada el joc que està protagonitzant amb Alejandro Albalá dins de la casa. Una de les seves màximes detractores és Miriam Saavedra, que aprofita qualsevol ocasió per arremetre contra ella.

 

Miriam Saavedra comentant el concurs amb les seves companyes
Miriam Saavedra comentant el concurs amb les seves companyes | TELECINCO

 

Sembla que la peruana ha decidit tornar-li tot el que Sofia l’havia atacat per defensar al seu amic Suso Álvarez dins de la casa de ‘GH VIP’. A més de donar la seva opinió en les gales del mateix programa, Miriam també va parlar sobre el concurs de Sofía a ‘Sálvame’.

 

 

Miriam: «Alejandro està sent utilitzat per Sofía»

Saavedra va entrar al plató decidida a arremetre a Sofía per la seva actitud dins de la casa. L'ex de Carlos Lozano, demostrant estar pendent de tot el que succeeix a la casa, deia: «És que vinc carregadeta perquè veig el 24H i també les gales». La Princesa Inca va assegurar de Sofía: «Em sembla la típica ‘chibola cobarde’ que ara vol fer-se la víctima utilitzant el seu ninot de fira, Alejandro, fins a arribar a la final», frase que també va donar suport la periodista Mila Ximénez.

 

Miriam Saavedra parlant sobre el concurs de Sofía
Miriam Saavedra parlant sobre el concurs de Sofía | TELECINCO

 

La peruana té clar que està seguint una estratègia molt clara i per això s’aprofita d’Alejandro. «Ella diu que li fa tanta pena dir-li que no l’estima, però no li fa pena dir-li que no és bo per res(...) No em sembla», deia Miriam referint-se a les declaracions de Sofía on assegurava que la seva exparella era un dropo i només volia viure a costa seva. «Li fa pensa dir-li ‘t’estimo’, però no que és un noi que no serveix per res». I per si no havia quedat clar, Miriam es va dirigir a càmera i va dir textualment: «Sofía, no et crec gens, m’avorreixes»

 

Tampoc defensa a Alejandro

Tot i aquestes greus acusacions a Sofía que podria fer pensar que Miriam dóna suport a Alejandro, el cert és que a la peruana tampoc li agrada el concurs que està realitzant el jove. 

 

Qui són els favorits per la ‘Princesa Inca’?

Miriam no només ha dedicat el seu temps a arremetre contra Sofía i Alejandro, també ha aprofitat per anunciar qui són els seus favorits. Segons la peruana, Ylenia i Carolina Sobe són les principals candidates a endur-se el premi de ‘GH DÚO’.

 

 

Actitud diferent respecte a altres concursos

La veritat és que tot i aquestes acusacions, Sofía està realitzant un concurs molt diferent del que ens tenia acostumats. I és que igual que a les seves anteriors participacions a ‘Gran Hermano’ i ‘Supervivientes’ sempre buscava fer-se notar amb disputes amb els seus companys, el cert és que ara està mostrant el seu costat més sensible i es nota que mesura molt més les seves paraules per no ferir al que en algun moment va ser la seva parella fora del concurs.

 

Alejandro i Sofía abraçats al llit de GH DÚO
Alejandro i Sofía abraçats al llit de GH DÚO | TELECINCO


Comentaris

envia el comentari