Miriam Saavedra i Carlos Lozano pensen en una futura boda

Així ho va anunciar Kiko Hernández a ‘Sálvame’, després que la parella ho parlés durant la nit de Nadal

El presentador Carlos Lozano y la flamante ganadora de GH VIP 6, Míriam Saavedra
Miriam Saavedra podria casar-se amb el presentador Carlos Lozano | Europa Press

Segons ha avançat 'La Coctelera, Miriam Saavedra, la recent guanyadora de 'Gran Hermano VIP 6' podria casar-se amb el presentador Carlos Lozano. Així ho va anunciar Kiko Hernández al programa de Telecinco 'Sálvame'. Segons el col·laborador televisiu, Lozano i Saavedra van passar junts la nit de Nadal i va ser durant aquest sopar que es va parlar de matrimoni. Segons Hernández, així es va donar peu a començar a pensar en una data per a la boda.

D'una relació tòxica a una boda

Entre els convidats del sopar hi havia la mare de Miriam i la seva opinió, en un principi, era molt diferent. La mare estava en contra que la parella continués amb aquesta relació tòxica, mentre que Lozano va assegurar que Miriam és la dona de la seva vida. Finalment, la mare de Saavedra va insistir que, si era així, que es casessin, proposta que tots dos van acceptar.

Una relació seriosa

Kiko Hernández va assegurar que Carlos Lozano vol una relació seriosa. D'una banda, no s'interposarà en la vida televisiva de la seva futura esposa, però pel que fa a la seva exdona, Mónica Hoyos, farà com si no existís.

Més notícies relacionades: «Mónica Hoyos podria ser sancionada per absentar-se a la gala final de 'GH VIP'»

Nou canal a 'Mtmad'

Precisament aquesta setmana, Miriam Saavedra ha estrenat un canal a 'Mtmad' anomenat 'Princess Inca', on la peruana penja vídeos sobre el seu dia a dia. Un canal «intens, emotiu, sincer i guerrer, com és ella», on la peruana vol seguir fent entreteniment per als seus fans, que li han donat suport cada dia des del començament de 'Gran Hermano VIP 6'.

Frame de uno de los vídeos del nuevo canal de Miriam Saavedra
Miriam Saavedra ha estrenat un nou canal a 'Mtmad' anomenat 'Princess Inca' | Mtmad

 

De moment, als primers vídeos que ha penjat podem veure una Miriam feliç d'haver guanyat el 'reality' de Telecinco', una victòria encara molt recent. En aquest enllaç es pot veure la primera part d'un dels seus vídeos titulat 'Sin secretos: Miriam se desnuda por dentro, y por fuera, para sus muñecos malditos'.

Victòria per a una, derrota per a l'altra

La victòria de Miriam Saavedra no va ser ben rebuda per la seva gran rival dins i fora de la casa, Mónica Hoyos. De fet, l'exdona de Carlos Lozano no va assistir a les últimes gales de 'Gran Hermano' per no coincidir amb la peruana, fet que no va agradar a Jorge Javier Vázquez.

Mónica Hoyos junto a Jorge Javier Vázquez, tras su salida de la casa de Guadalix
Mónica Hoyos no va assistir a les últimes gales de 'Gran Hermano' per no coincidir amb Miriam Saavedra | Telecinco

Més notícies relacionades: «El descuit de Mónica Hoyos després de saber que substituirà Kiko Hernández»

A més, Mónica Hoyos se n'ha anat d'Espanya amb la seva filla, fruit de la relació amb Lozano. Les dues han posat rumb a una destinació que la premsa desconeix per desconnectar uns dies de la tensió que Hoyos ha viscut durant els mesos del 'reality' per haver hagut de conviure amb Saavedra. Mónica Hoyos no porta gaire bé que el públic escollís Saavedra com a guanyadora del programa, i tampoc que l'audiència decidís expulsar-la de la casa de Guadalix la primera vegada que va estar nominada.


Comentaris

envia el comentari