Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Miriam Saavedra debuta a 'Sálvame' encarant-se amb Mila Ximénez: «Em sorprèn aquesta actitud»

El nou fitxatge de 'Sálvame' ha generat grans expectatives entre els seus nous companys
Miriam Saavedra, nova col·laboradora de 'Sálvame' | Cedida

 

Miriam Saavedra ha entrat amb força a 'Sálvame'. La nova col·laboradora del programa que presenta el català, Jorge Javier Vázquez, va debutar el passat dimecres, 18 d'abril, al programa explicant: «Vull donar les gràcies a tothom i vull agrair el meu fitxatge a la cadena i a la Fàbrica de la Tele. Gràcies, de debò».

 

Tot i això, el seu debut va comptar amb una contrincant de luxe: Mila Ximénez. I és que la també col·laboradora va optar per irrompre el discurs inicial de Saavedra explicant que s'havia oblidat d'esmentar Carlos Lozano

 

«Allà fora has estat molt diferent amb mi»

Saavedra, així mateix, no es va arronsar i va treure a la llum que l'actitud prèvia de Mila amb ella havia estat ben diferent: «Em sorprèn que tinguis aquesta actitud amb mi, allà fora has estat molt diferent amb mi». 

 

Al fil de la crítica, Saavedra no es va arronsar i va treure pit: «No sóc ximple. He hagut de passar per moltes coses... i sé perfectament perquè sóc aquí». 

L'arribada de Miriam Saavedra a 'Sálvame'

Sembla que la nova incorporació de ‘Sálvame’ no ha agradat gens ni mica a Mila Ximénez. Miriam Saavedra, de fet, va contagiar el plató d'una gran alegria i la mateixa Mila va encarregarse d d'amargar el seu debut. 

 

 

Mila Ximénez en una imatge d'arxiu | Telecinco

 

Després de la seva polèmica amb Carlos Lozano, 'La Fàbrica de la Tele' va veure que allà hi havia futur i que Saavedra podia ser una bona col·laboradora del circ televisiu més famós d'Espanya. 

 

Els seus nous companys, de fet, ja van encarregar-se de rebre hostilment a Saavedra advertint-li irònicament que «has superat la ruptura, clarament».           

 

La polèmica a 'Sálvame', doncs, està servida. Ara caldrà veure quina és l'adaptació de Saavedra amb els seus companys.