Miriam Saavedra declara públicament el seu amor a Carlos Lozano

Una Miriam Saavedra emocionada per la trucada a 'Sálvame' de Carlos Lozano, li contestava: «T'estimo molt»
Miriam Saavedra es va emocionar amb la trucada telefònica de Carlos Lozano
Miriam Saavedra es va emocionar amb la trucada telefònica de Carlos Lozano | TELECINCO

La relació d’amor i odi entre Miriam Saavedra i Carlos Lozano obre un nou capítol. Després de les múltiples trifulgues i discussions que la parella va protagonitzar pels platós de Telecinco, el seu retrobament a ‘Supervivientes’ ha fet saltar l'espurna de l'amor una altra vegada.

 

Tot i que la rebuda de Carlos Lozano a la seva exparella a Hondures va ser una mica fred, els dies de convivència van fer que la tensió s’anés rebaixant fins al punt que durant els últims dies, els espectadors vam poder veure com la parella estava d’allò més unida i apareixien de nou els primers petons entre ambdós. Per tot això, tothom s’està preguntant si actualment Miriam i Carlos s’han reconciliat i tornen a estar junts o no.

 

Miriam Saavedra crida als quatre vents el seu amor per Carlos

En aquest sentit, aquest dimarts passat a ‘Sálvame’ s’hi trobava una de les protagonistes de la història, Míriam Saavedra, quan Carlos Lozano va voler entrar en directe per telèfon; Carlota Corredera va aprofitar l'avinentesa per preguntar-li si volia dir-li alguna cosa a la seva ex, i Carlos no va dubtar en llançar-li un missatge que deixava la porta oberta a una possible reconciliació: «Està molt guapa, si volem tornar a estar junts perquè ens estimem ho hem de dur d’una altra manera, ella ja sap com, li desitjo el millor».

 

Miriam va declarar el seu amor per Carlos en directe
Miriam va declarar el seu amor per Carlos en directe | TELECINCO

 

Miriam, visiblement emocionada, va contestar-li: «T’estimo molt, amor meu. T’estimo». Davant d’aquesta declaració d’amor tan evident, Carlota Corredera va decidir ser directe i preguntar-li a Saavedra en quin punt es trobava la seva relació i si realment l’havien reprès, a la qual cosa ella va contestar: «Estem intentant veure si recuperem la relació però bé. No ens hem posat condicions i això m’estranya perquè anteriorment ens n’havíem posat moltes, però ara estem lliures. Aquest és el Carlos Lozano que jo vaig conèixer al Perú».

 

A Miriam també li van preguntar si tenia por de la sortida de Mónica Hoyos del concurs i de com afectaria la seva presència en la relació d’ells dos; ella ho tenia bastant clar: «No tinc por però és el moment també que ell prengui decisions importants a la seva vida, no deixant-se influenciar per amistats tòxiques i jo no deixant-me influenciar per amigues tòxiques».

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari