Miriam Saavedra s'endú ‘GH VIP 6’

Suso Álvarez queda finalment en segona posició, mentre que el Koala completa el podi

Sobre rodes. Així van arribar Míriam Saavedra, Suso i el Koala al darrer programar de 'GH VIP 6'. Va ser una grana final, sobretot per a la guanyadora, Miriam Saavedra, que es va endur els 100.000 euros, mentre que Suso Álvarez es va quedar amb la mel als llavis assaborint la segona posició i, el Koala, va tancar el podr amb el tercer lloc. Jorge Javier Vázquez, veu autoritzada del programa, anunciava així el nom de la guanyadora:  «Ets justa guanyadora de 'GH VIP', ho has donat tot durant aquests tres mesos,  has guanyat perquè ens has divertit i entretingut a tots dins de la cada i estic molt content que hagis estat tu la guanyadora».

Més de 3 mesos després, aquesta matinada s'apagaven els llums de la casa més famosa de Guadalix. I, com no podia ser d'una altra manera, l'emoció es va apoderar de tothom en la darrera gale. Sobretot quan va aparèixer la mare de Míriam, vinguda des del Perú per veure com la seva filla feia història davant de Suso. Una actriu i un altre expert en realities, ella va superar 10 nominacions i ell va arribar a la final sense mai haver sortit nominat. Al crit de «Miriam guanyadora» van trepitjar Suso i Miriam al plató de 'GH VIP 6'. Dos concursants que, gràcies als últims dies de programa, han enterrar la destral de guerra, com confirmava Suso: «Jo ja puc estar content amb el que he aconseguit», va dir Suso. 

Los dos finalistas llegando a Telecinco
Els dos finalistes arribant a Telecinco. | La Coctelera

 

Ni rastre de Mónica Hoyos 

La gran enemiga va decidir ser notícia per la seva absència. Mònica Hoyos no va aparèixer a la gala final de 'GH VIP 6', Jorge Javier tampoc va explicar el motiu de la seva no aparició. Les xarxes, però, tenien la seva teoria: Mónica no volia veure com Míriam es coronava guanyadora d'aquesta edició. «Com a presentador, m'agradaria que vinguessis diumenge que ve, ja que has estat una concursant que has arribat molt lluny»,  afirmava Jorge Javier.

I llavors va arribar un dels moments del a nit, quan tocava veure els vídeos de les aparicions al plató de qui havia estar la seva parella, Carlos Lozano. Un Lozano que ni defensava a la mare de la seva filla ni a Miriam Saavedra. Unes imatges on el presentador demanava que «deixessin de viure d'ell i comencessin a ensenyar el que saben fer».

Va ser en aquell moment que vam veure una Miriam ferida: «Em sembla vergonyós que hi hagi actuat així», va dir. A més, la seva mare també va mostrar estar decebuda amb la reacció de qui, segons ella, hauria d ' «haver donat la cara com un home».

Suso passa el seu pitjor moment

Si algú estava espantat al plató de Telecinco, aquest era Suso. Les faltes de respecte entre ell i Aurah Ruiz i la relació tòxica de la parella dins de la casa van arribar a la gala davant l'atenta mirada d'un Suso  que temia el pitjor. Aurah li va recriminar les faltes de respecte que havia rebut per part de la seva parella dins de la casa. «Jo t'he defensat sempre, però el que m'has fet no es pot fer ni dins ni fora de la casa», li va dir una Aurah emocionada.

«Et juro que és la primera vegada que em passa això i no volia que em passés», va explicar Suso. .

Suso, emocionado a su llegada a plató
Suso, emocionat. | La Coctelera

 

Recuperen el Suso més polèmic

Per si fos poc, el programa va recordar el Suso més odiat. Cal recordar que es van recollir 40.000 signatures que demanaven l'expulsió del català per «masclista».

Jorge Javier va ser molt clar: «Jo et tinc moltíssim afecte i ara que sortiràs a la vida vas a haver d'escoltar moltes coses, valorar-les i reflexionar molt seriosament». I encara n'hi va haver més: «Potser moltes de les teves accions vénen donades per la teva baix nivell cultural i la teva escassa formació acadèmica». 

I ara,'GH Dúo'

Kiko Rivera junto a su mujer Irene Rosales.
Kiko Rivera iRosales. | Instagram

 

I just amb l'apagada dels llums de la casa, algú va tocar al timbre. Irene Rosales, esposa de Kiko Rivera, va entrar a Guadalix per parlar del seu proper projecte. Un nou format on també hi participarà Kiko, el desconegut 'GH Dúo'.

El nou format s'instal·larà a Telecinco a partir del proper mes de gener: parelles famoses viuran durant uns mesos a la casa, de manera que tots puguin veure durant 24 hores les seves discussions, les mostres d'afecte i, en definitiva, la convivència.

És la primera vegada que un format així arriba a Telecinco, i ja sonen els primers noms:  Carolina Sobe i Julio Ruz podrien ser concursants.También ha sortit a la llum el nom de Maria Jesús Ruiz t i exparella de Juliol Ruz. La resposta, el pròxim gener.