Miriam Saavedra estrena 'Princess Inca', el nou canal de Mtmad

Mediaset li ha ofert un canal a la jove guanyadora de ‘GH VIP 6’, on anirà penjant vídeos de la seva vida diària

Miriam Saavedra tras vencer 'GH VIP 6', con el maletín de los 100.000 euros
Miriam Saavedra s'emporta el maletí amb 100.000 euros després de guanyar 'GH VIP' | Europa Press

El moment que viu Miriam Saavedra no podria ser més dolç. Si el passat 20 de desembre la jove s’emportava el maletí amb el premi de 100.000 euros, superant la final de ‘Gran Hermano VIP 6’ contra El Koala i Suso, ara Mediaset l’ha premiat amb un canal de vídeo blogs propi a Mtmad anomenat ‘Princess Inca’. Els beneficis de cada emissió són d’uns 500 euros i se sumen a xifra total que la peruana s’emporta després del seu pas pel ‘reality show’ de Telecinco, tal com publica 'La Coctelera'.

  • També et pot interessar: El passat de Miriam Saavedra, marcat pels maltractaments

El canal on la jove anirà penjant vídeos del seu dia a dia ja s’ha estrenat amb un vídeo de presentació i la primera peça, titulada ‘Sense receptes: Miriam es despulla per dins i per fora, pels seus ninots maleïts’, està dividida en dues parts. Els fans de Miriam Saavedra, que complirà 25 anys el 30 de desembre, podran continuar la pista de la jove després de tres mesos seguint-la a la casa de Guadalix de la Sierra i de convertir-la en la guanyadora del programa. 

Miriam: «Heu estat amb mi sempre»

Durant la primera part del vídeo, es pot veure a Miriam Saavedra molt contenta per posseir la corona inca. El nom del blog, ‘Princess Inca', fa referència al sobrenom que es va autoproclamar durant la prova de les conegudes com internacionals de ‘GH VIP 6’. «He tingut l’avantatge de comptar amb vosaltres», agraeix Saavedra als seus fans pel suport que ha rebut. «L’única cosa que sé és que heu estat amb mi sempre, les 24 hores, i que ara estareu amb mi a Mtmad», afegia la jove al vídeo.

Frame de uno de los vídeos del nuevo canal de Miriam Saavedra, dónde aparece con la corona Inca puesta
Frame d'un dels vídeos del nou canal de Miriam Saavedra, on apareix amb la corona inca | Mtmad

 

El vídeo mostra l’endemà de ‘GH VIP’

A mesura que segueix el vídeo, les imatges mostren una Miriam Saavedra recentment llevada l’endemà d’haver guanyat el ‘reality show’ de Telecinco, així com a la seva mare al llit. En la segona part del vídeo, Miriam ensenya com es banya davant de la càmera, i demana als seus fans que l’ajudin, que vol aprendre d’ells. Ja vestida, ensenya el bufet de l’hotel. Uns segons després, Miriam apareix arreglada i es troba en els estudis de Telecinco, on ha de gravar un programa.

  • També et pot interessar: Miriam Saavedra i Carlos Lozano pensen en una futura boda
Miriam, junto a El Koala y Verdeliss, durante un momento del concurso televisivo
El Koala, Miriam i Verdeliss junts dins la casa de 'Gran Hermano VIP'  | Telecinco

Els fans, els seus 'maleïts ninots'

La guanyadora de ‘GH VIP’ ja té una denominació pels seus fans: ‘Maleïts ninots’. L’expressió es va originar la nit en què ella, somnàmbula, va despertar a Ángel Garó tocant-lo i parlant. Garó es va espantar, i Saavedra li va respondre amb la frase «maleït ninot». Aquest moment es pot veure a través d’aquest enllaç.

També et pot interessar: 'GH Dúo' ja té data i hora d'estrena


Comentaris

envia el comentari