Miriam Saavedra no va sentir el suport de Carlos Lozano durant el seu avortament

La concursant s'ha volgut sincerar al voltant dels últims esdeveniments que han succeït a la seva vida a 'GH VIP 6’

Imagen de cuando Carlos Lozano visitó la casa de 'Gran Hermano VIP' y discutió con Miriam Saavedra.
Imatge de la visita de Carlos Lozano a la casa de 'Gran Hermano VIP' i la discussió amb Miriam Saavedra | Telecinco

Miriam Saavedra dins del marc de la seva participació en el programa de 'Mediaset', 'GH VIP', s'ha hagut d'enfrontar a 'La curva de la vida', un espai televisiu propi del 'reality', on la concursant peruana s'ha volgut obrir explicant a l'audiència alguns dels episodis i successos més rellevants de la seva vida.

Miriam va començar la seva intervenció a l'esmentat espai de 'GH VIP', visiblement emocionada, amb la cara plorosa, i demanant disculpes al públic pel desordre de dades que apareixien a la pissarra que mostrava davant de les càmeres.

La presentadora sud-americana va destacar l'amor que sempre van donar-li els membres més importants de la seva família: la seva mare, els seus avis i la seva besàvia. Com un dels seus fets importants dins l'àmbit familiar, va voler comentar la importància que va tenir un viatge que va realitzar amb 19 anys per tal de conèixer i visitar el Machu Pichu. Aquest viatge el va fer juntament amb la seva mare i el va pagar amb un dels seus primers sous.

La relació de Miriam amb Carlos Lozano

Com un dels fets rellevants de la seva vida, Miriam de seguida ha volgut destacar el fet d'haver pogut conèixer Carlos Lozano, de qui ha assegurat que es troba en un dels nivells més alts, volent comparar el presentador amb el Machu Pichu, una de les set meravelles del món.

La concursant del 'reality' va realitzar un desglossament dels moments que va compartir amb Lozano, una etapa inicial on es van conèixer i van conviure junts a les ciutats de Barranco i Lima, valorant de manera molt positiva la convivència que van mantenir. Més endavant, Miriam va voler referir-se també a la ruptura, on assegura que: «Després està molt avall la ruptura, que és com un moment de tristesa on ho vaig passar fatal, horrible, la pitjor etapa o una de les pitjors, d'acord?».

La relació de Miriam amb Hugo Castejón

La concursant peruana també ha volgut recordar la relació que va mantenir amb Hugo Castejón, de qui ha afirmat que es va portar amb ella com un autèntic cavaller i que sempre el tindrà amb alta consideració. D'altra banda, Miriam ha confessat la naturalesa i el caire que va adoptar la seva relació amb Hugo i ha declarat que: «No em vaig enamorar perquè encara tenia sentiments per Carlos Lozano».

Miriam s'ha referit a la falta d'afecte per part de Lozano

Miriam Saavedra ha seguit parlant de la relació amb el conegut comunicador Carlos Lozano, concretament s'ha volgut referir a l'episodi que ella mateixa ha qualificat d'un dels pitjors moments de la seva vida, quan va patir un segon avortament. Sobre aquest fet també ha volgut opinar Lozano, qui ha posat en dubte la seva paternitat del fill que esperava Miriam.

«Amb el segon avortament no vaig tenir el suport de Carlos Lozano i aquest fet va ser el pitjor de tot. L'hi vaig a retreure tota la vida i no m'avergonyeixo expressar-ho perquè és el que sento ara mateix», ha assegurat Miriam Saavedra, visiblement emocionada.

Carlos Lozano dice que Miriam Saavedra es mentirosa.
Carlos Lozano | Telecinco

 

Saavedra i el seu pas per la casa de 'GH VIP'

Per últim, Miriam Saavedra ha volgut fer una valoració del que està sent la seva participació en el 'reality' i el que va suposar per ella l'entrada a la casa de 'GH VIP'. «Entrar a la casa ha estat un augment d'adrenalina, com tornar a néixer i pensar que estic viva», ha explicat Miriam davant el presentador de la gala Jorge Javier Vázquez.


Comentaris

envia el comentari