Miriam Saavedra torna a 'Supervivientes'

Mónica Hoyos i Carlos Lozano rebran la seva visita en forma de fantasma del passat

Miriam Saavedra torna a Hondures
Miriam Saavedra torna a Hondures | TELECINCO

La història pendent entre Mónica Hoyos, Miriam Saavedra i Carlos Lozano torna a estar en primer pla després que s’hagi confirmat que la guanyadora de ‘GH VIP’, Miriam Saavedra, farà una visita a l’illa d’Hondures en els pròxims dies.

Tot i que els rumors de la seva possible participació sempre han estat presents des que comencés aquesta edició de ‘Supervivientes’, ha estat ara quan la peruana ha desvelat el seu secret millor guardat i ha anunciat oficialment la seva visita al ‘reality’.

Miriam torna a l'illa com a fantasma del passat

La notícia de la seva participació com a fantasma del passat va ser revelada el passat diumenge per ella mateixa, quan en el plató de ‘Conexión Honduras’, Jordi González li va preguntar si tenia res a explicar a la col·laboradora. Ella, molt emocionada, va contestar-li que havia de realitzar un viatge en els pròxims dies: «Al Perú?» li preguntava el presentador. «No, més lluny. Demà dilluns viatjo a Hondures!».

Miriam Saavedra revela a Jordi González que viatjarà a Hondures
Miriam Saavedra revela a Jordi González que viatjarà a Hondures | TELECINCO

 

Les contínues baralles que va protagonitzar el trio més explosiu del moment dins la casa de ‘Gran Hermano’, no es podien desaprofitar per la productora del programa, ja que la presència de Miriam Saavedra a ‘Supervivientes’ desestabilitzarà Carlos Lozano i Mónica Hoyos i proporcionarà a l’audiència moments molt moguts durant els pròxims dies.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari