El missatge de comiat de Risto que encén les alarmes

El jurat de Got Talent podria deixar el programa després d'aquesta edició

Imatge de Risto Mejide
Risto Mejide preocupa els seus fans pel seu darrer missatge a les xarxes socials | GTRES

Instagram acaba de ser testimoni d'un possible comiat. El català  Risto Mejide ha publicat una imatge a la xarxa social amb un comentari que podria preocupar els seguidors de Got Talent.

Risto alarma els seus fans

El jutge més dur de Got Talent ha alertat els seus fans a causa de l'última publicació que ha penjat a les seves xarxes socials. La imatge diu poc, surt ell mateix al plató de Got Talent. El que potser diu massa, o deixa coses sense dir, és el seu comentari. «Gràcies @gottalenttv. Gràcies @telecincoes. Gràcies @fremantleesp. Gràcies @danimartinezweb. Gràcies @edurnity. Gràcies @pau_padilla. Gràcies @santimillan. I sobretot, gràcies a vosaltres. El dilluns us les dono en persona.», ha escrit el presentador.

Aquest missatge podria tractar-se clarament d'un comiat, on el català agraeix tot l'equip de Got Talent. El programa està a punt de començar els programes en directe, després de les audicions. Risto Mejide sí que estarà com a jurat durant la recta final d'aquesta edició del programa.

La recent paternitat podria suposar el comiat de Got Talent

El possible comiat agafa pes tenint en compte que el català acaba de ser pare, i que de moment el seu programa a la 'Cuatro', 'Todo es mentira', funciona bastant bé, motiu pel qual potser el presentador busca que el pròxim 2020 sigui un any més tranquil de feina. De moment cal esperar la decisió definitiva, però el missatge de Risto ja ha creat preocupació a les xarxes, encara que només podria tractar-se d'un agraïment.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari