Foto d'Antonio Ibáñez.

El missatge d'Antonio Ibáñez d''Aída' anunciant la seva mort

L'actor espanyol s'ha acomiadat de tots els seus seguidors

Antonio Ibáñez ha mort amb 34 anys, després de no poder superar el càncer que feia més d'un any que el turmentava. Tots els esforços del jove han estat en va, ja que no ha pogut evitar la mort.

Després de conèixer quines han estat les causes de la seva mort, ara molts especulen amb els detalls de la seva malaltia. I és que la gran incògnita són les últimes paraules que ha dedicat l'intèrpret als seus seguidors abans de morir.

Es tracta d'un emotiu text a les xarxes socials on ha volgut donar l'últim adeu a aquelles persones que l'admiraven. Ara, deixa un gran buit als cors dels amants de la interpretació.

Primer pla d'Antonio Ibáñez, l'actor d''Aída' mort per un càncer
Antonio Ibáñez ha perdut la vida amb 34 anys per culpa del càncer que el turmentava des de feia més d'un any. | Instagram
 

Antonio Ibáñez s'ha pogut acomiadar dels seus fans

A través de les xarxes socials, l'entorn de l'actor ha accedit al seu compte personal per informar tots els seus seguidors de la trista mort d'Ibañez. Ho han fet a Instagram, on han dedicat unes paraules acompanyades de diverses fotos i obres d'art del granadí.

La publicació no ha trigat a rebre el suport dels usuaris. I és que ja compta amb més de 600 comentaris i augmenta cada vegada més. Diverses cares conegudes han aprofitat per acomiadar-se d'Antonio Ibáñez.

Entre ells, destaca l'actor Gonzalo Ramos, així com el seu company a La que se avecina, Nacho Guerreros, conegut com a 'Coque' a la sèrie. Per a aquells que no el coneixien, l'intèrpret espanyol ha participat en grans sèries d'èxit, com l'esmentada anteriorment, i també Aída.

Una publicació que ha fet vessar moltes llàgrimes

«He lluitat amb totes les meves forces, però no he aconseguit guanyar aquesta batalla. Tenia moltes ganes de viure i continuar creant art. Així i tot, podreu veure, sentir i tocar la meva energia més pura en tots els meus quadres. Allà us podreu perdre dins la meva ànima bonica i generosa».

Aquest és el text que han redactat els familiars del famós actor. I és que la pèrdua del jove amb només 34 anys ha deixat commocionats amics, familiars i companys de professió.

Entre els comentaris més destacats, hi ha el de Guerreros, que ha redactat: «Quina ràbia... sembla que els dolents no se'n van mai i tu te'n vas molt aviat. L'última vegada que et vaig veure estaves molt bé. Em quedo amb aquest record. Que injust!».

No només era actor

Antonio Ibáñez, a més de ser conegut per la seva incursió al món de la interpretació, també va participar en concursos com The Dancer. A tot això, també se li suma que tenia un gran talent com a artista visual.

Les seves impressionants obres d'art demostren que era una persona realment polifacètica, i que era capaç de superar qualsevol obstacle que se li posés al davant. Ara, és un àngel més que descansa al cel, i tot el seu esforç sempre serà recordat per tothom.

La maledicció de La que se avecina no s'acaba

Antonio Ibáñez no és el primer actor que ha mort de la sèrie espanyola tan coneguda per tothom. Durant els últims anys, la productora ha vist com diversos dels actors han perdut la vida.

Emma Penella, Mariví Bilbao, Eduardo Gómez o Verónica Forqué són alguns dels intèrprets que han actuat en aquesta sèrie, i que ja no són amb nosaltres. Ibáñez se suma a la llarga llista.

És per això que es diu que La que se avecina té una mena de maledicció.