Primer pla d'Ana Rosa Quintana somrient a càmera

El missatge inesperat que ha rebut Ana Rosa Quintana en les seves pitjors festes

A Ana Rosa Quintana li han dedicat unes paraules emotives que no esperava

Ana Rosa Quintana segurament es troba vivint una de les seves pitjors festes nadalenques. I és que les està afrontant alhora que duu a terme un fort tractament contra el càncer de mama que se li va diagnosticar, i va fer pública en directe al seu programa el passat mes de novembre.

Precisament pel patiment que ara està patint, n'hi ha qui se n'han recordat d'ella i li han enviat un missatge inesperat. En concret, han sigut els seus companys de l'espai matinal que presenta a Telecinco.

Ana Rosa Quintana és protagonista d'unes paraules afectuoses

El mateix dia que Ana Rosa va anunciar que patia càncer, també va revelar que necessitava estar allunyada un temps de la televisió. Així que, des de llavors, el seu lloc a la taula política d''El programa de AR' està ocupada per Ana Terradillos, qui s'ha encarregat d'enviar-li un missatge a la seva cap.

Divendres passat, hores abans que arribés el 2022, va donar a conèixer allò que tots els integrants de l'espai volien demanar-li al nou any. D'aquesta manera, va exposar: «Tots els del programa avui brindarem amb un desig. I, com que som molts i tenim moltes ganes que es compleixi, doncs estic segura que es complirà».

Ana Terradillos
Ana Terradillos ha sigut l'encarregada de desvelar el desig de tots els integrants d''El programa de AR' | Mediaset

Tot seguit va revelar el que anhelen: «Volem que Ana Rosa torni ràpidament, recuperada i amb molta força i amb moltes ganes de donar guerra. Volem que aviat sigui ella la que digui cada dia des d'aquest sofà: 'Fins demà, senyors, a les 08:55 a 'El programa de AR''». I per concloure la seva intervenció, la periodista va afegir: «Un petó molt fort per a ella».

Ana Rosa Quintana també rep un missatge de Sonsoles Ónega

Igual que l'esmentat format de Telecinco, 'Ya es mediodía' pertany també a la productora de Quintana. Per aquest motiu, Sonsoles Ónega, que està al capdavant, va voler dedicar-li unes paraules a aquella divendres passat. I a l'hora de referir-se al nou any que estava a punt d'arribar, va dir: «Us desitgem un feliç 2022, en què esperem la cap, Ana Rosa».

Sonsoles ónega
Sonsoles Ónega ha recordat Ana Rosa Quintana en aquestes dates tan especials| Mediaset

Però això no va ser tot, la presentadora no va dubtar a recordar en aquest moment a la seva superior i companya. Per aquest motiu, amb emoció, va dir: «Deixeu-me que aquest 2022 sigui l'any d'Ana Rosa Quintana també. Aquest brindis també va per ella».

De la mateixa manera, va afegir: «Simplement, sense ella 'Ya no es mediodía' no seria el que avui és. Per això, volem recordar-la amb tot el nostre afecte i aquí us esperem».

Així, va ser com Ónega i l'equip van deixar de manifest el que estimen a la periodista, que ara afronta el tractament contra el càncer. Un tractament dur, però que no li està impedint de seguir en certa manera amb la seva vida. Per això, per exemple, recentment se l'ha vist quedant a dinar amb els seus companys de l'espai matinal.

Uns companys que estan desitjant que Quintana torni a la televisió per liderar l'espai que tant èxit li ha donat en els darrers anys. Sí, perquè gràcies a ell ha aconseguit convertir-se en la 'reina dels matins', per sobre dels seus competidors en altres cadenes com a Susana Griso.

Fotografia de grup dels presentadors del programa d'Ana Rosa.
Ana Rosa Quintana ha rebut l'afecte i el record dels seus companys | EP

Ella no ha fet públic el seu desig per al nou any, encara que ho podem imaginar. El que sí que ha fet és fer servir les xarxes socials per desitjar un bon any a tots els seus seguidors.

Així, ha pujat una imatge de la taula que ha preparat per al sopar de la nit de Cap d'Any a casa, acompanyant-la d'un clar missatge. En concret, ha dit: «Celebrem la vida. Feliç 2022!».