ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Emotiu missatge de Yurena a la seva mare malalta: «Mama, t’estimo, ho ets tot per mi»

La concursant de ‘GH DÚO’ va enviar un missatge a la seva mare, que pateix Alzheimer, mostrant la seva preocupació per si no la reconeix quan acabi el concurs

Yurena li va enviar un missatge a la seva mare que pateix Alzheimer.
Yurena li va enviar un missatge a la seva mare que pateix Alzheimer. | LA COCTELERA

La cantant Yurena ha protagonitzat un moment molt emotiu quan li va enviar el missatge a la seva mare des de la casa de ‘GH DÚO’. 

Plors després de confessar un somni amb la seva tieta morta.

La setmana que està passant Yurena a la casa no està sent gens fàcil, ja que la cantant es troba molt desanimada. Tot va començar quan va confessar als seus companys de la casa el somni que havia tingut.

Yurena va explicar als seus companys un somni en el qual sortia una tieta seva morta, va ser llavors, quan el seu company Juan Miguel —aficionat als assumptes sobrenaturals— li va dir que potser la seva tieta estava intentant posar-se en contacte amb ella per enviar-li algun missatge.

Yurena plora després de les dures paraules de María Jesús Ruiz.
Yurena plora després de les dures paraules de María Jesús Ruiz. | LA COCTELERA

 

En aquell mateix moment, María Jesús Ruiz va voler ser part de la conversa i li va dir a la cantant que potser la seva tieta volia recriminar-li el fet d’estar a la casa de ‘GH DÚO’ quan la seva mare està malalta i no està al seu costat vetllant per ella. Arran d’aquests durs comentaris, Yurena es va posar a plorar i en la seva defensa va sortir Carolina Sobe que va mostrar el seu desacord amb el comentari que havia fet María Jesús.

Emotiu missatge de la cantant a la seva mare

El passat dimarts, a la gala de ‘GH DÚO’, Yurena li va comentar al presentador del programa, Jorge Javier la malaltia que pateix la seva mare que fa que ja no la reconegui: «Ja no em reconeix. Intento gaudir d’ella en cada minut perquè té 90 anys».

La cantant va seguir explicant que durant el seu pas per ‘Supervivientes’ la seva mare mirava el programa però ja no la reconeixia. Va ser quan Jorge Javier va animar a la cantant a enviar un missatge a la seva mare i així ho va fer: «T’estimo amb tota la meva ànima. T’estimo, ho ets tot per mi, no ho oblidis si us plau. Intenta retenir-ho al teu cap. Mira’m, sóc la teva filla, Yurena o María del Mar. No ho oblidis, donaria la meva vida per tu. Mira la tele cada dia, t’estimo».

La gran preocupació de Yurena és que quan surti de la casa, la seva mare s’hagi oblidat completament d’ella: «És el que més mal em faria en aquest món, que quan arribi a casa no reconegui la meva cara, que se l’hagi oblidat, em produeix un dolor immens».

Tot i això, la concursant reconeix que malgrat viure aquesta situació intenta gaudir de la casa però pensant en tot moment en la malaltia que pateix la seva mare i intenta consolar-se pensant que la seva mare és conscient de l’amor que li dedica cada dia malgrat que no la reconegui.

 

Què se n’ha fet de Margarita Seisdedos?

Yurena es va fer famosa l’any 2000 —coneguda amb el nom artístic de Tamara—i va ser llavors quan la seva mare i ella protagonitzaven les portades d’actualitat degut als programes on participava ella i també la seva mare que en més d’una ocasió sortia en defensa de la seva filla quan era víctima d’atacs i burles. En una d’aquestes defenses  a la seva filla, va protagonitzar un vídeo que es va fer famós on li donava cops a un reporter amb el seu bolso.

Va ser llavors quan les participacions d’ambdues en els programes del cor van anar en augment. Però tot el que puja baixa i a poc a poc, mare i filla van perdre aquest protagonisme i van desaparèixer de l’escena pública fins al 2013 que Yurena va reaparèixer i va confessar la malaltia que havien diagnosticat a la seva mare.


Comentaris

envia el comentari