Fotografia d'una persona configurant el televisor

El mític presentador de TV que ahir es va acomiadar en directe

El periodista ha posat punt final a la seva etapa com a reporter del programa de 'La Sexta'

Paco Cerdán s'ha acomiadat de 'Más Vale Tarde'. El mític reporter de 'La Sexta' ha rebut nombrosos afalacs en el seu últim dia en el programa conduït per Mamen Mendizábal. La presentadora va protagonitzar ahir un dels moments més emotius de 'Más Vale Tarde'. Mamen Mendizábal, acomiadava Paco Cerdán, membre de l'equip del programa, aprofitant l'última connexió televisiva amb ell.

«Se m'oblidava dir-te alguna cosa, avui és el teu últim dia a 'La Sexta'. En aquest programa, a 'Más Vale Tarde', ens has ofert tot el que tenies des de fa molt de temps, tant en l'àmbit informatiu com en el personal», començava dient la presentadora del programa de 'La Sexta'.

«Quan tot esigui bé et farem una festa»

«Et volem enviar un bon petó de part de tots els membres que hem format part d'aquest programa des del principi. Tant de bo quan no hi hagi confinament, quan tot estigui bé, puguem fer una festa decent», va afegir Mamen Mendizábal, visiblement agraïda amb el reporter. I és que sempre ha estat al peu del canó, allà on ha fet falta.

Paco Cerdán va voler respondre a Mamen Mendizábal. I és que la relació entre els membres de l'equip de 'Más Vale Tarde' és molt bona. «Ha estat un orgull créixer amb aquesta cadena. Hi ha moments en la vida que cal prendre decisions valentes, i aquest és un d'ells», deia el reporter. Al que la presentadora va respondre afectuosament: «això ets tu, un valent i un bon company. Gràcies, Paco, t'estimem i ho saps».

Finalitzat aquest moment ben emotiu, el ja exreporter de 'Más Vale Tarde' també va voler enviar un missatge d'afecte a Mamen Mendizábal i a la resta dels seus companys de 'LaSexta' a través de les xarxes socials.

«Això no és un comiat, sinó una carta de presentació a la vida. Gràcies Mamen Mendizábal i a l'equip de 'Más Vale Tarde'. Eternament agraït a La Sexta», escrivia Paco Cerdán al seu compte de Twitter. Amb aquestes paraules està clar que el reporter tanca amb bon gust de boca la seva etapa al programa de 'La Sexta'. És evident que treballar on et reconeguin l'esforç, és molt gratificant.