«Quina poca vergonya tens»: La mofa de Jorge Javier Vázquez cap a Rocío Flores

El presentador no abandona la mania que ha generat cap a la filla d'Antonio David Flores

Gran part de la popularitat i de l'èxit que té Jorge Javier Vázquez li deu a la naturalitat i a la transparència que mostra en tots i cadascun dels programes que presenta a la televisió. El català no té problema a reconèixer el que li agrada i les coses que li grinyolen, encara que en els seus discursos hagi d'ofendre a tercers, però la veritat és que no li surt callar. En un primer moment el presentador va tenir molt bona relació amb Rocío Flores, la filla d'Antonio David Flores. De fet, ell va presentar el primer programa en què va aparèixer la jove i la va recolzar en el seu salt a la fama, convencent-la fins i tot per anar a 'Supervivientes'.

Però ara, amb l'aparició de la docu-sèrie de Rocío Carrasco, Vázquez s'ha posat del costat d'aquesta, i aquest acostament no ha agradat gens a la seva filla, que ara lluita dia rere dia per no treballar en cap plató en què hagi de coincidir amb el presentador que la va veure néixer com a estrella televisiva. De fet, Jorge ha posat en relleu aquest assumpte en més d'una ocasió, arribant a assegurar que Flores l'ha vetat i que segurament per contracte no coincidiran mai més en un plató.

Sabent això, avui Jorge ha fet un pas més i, aprofitant el final de la docu-sèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' ha volgut fer una broma a les seves xarxes socials i que no tothom ha entès. El conductor de 'Supervivientes' ha volgut recordar a tots els seus seguidors que aquesta nit hi havia gala, i per a això s'ha servit d'un vídeo en què apareix Rocío Flores quan va estar al programa de supervivència, en el qual s'espantava quan li parlaven des del plató. A més, de fons s'escoltava la cançó que ha servit com a banda sonora de la docu-sèrie de la seva mare i que té a tot el país en un puny.

De nou el presentador no té problemes a mostrar la seva animadversió cap a la jove i que segons sembla, no és que ella li tingui molt més afecte al català, ja que no li perdona per res el posicionament que ha pres en tot aquest assumpte, entenent que ara és un dels rivals més forts del seu pare Antonio David Flores. Les crítiques cap a Jorge Javier no han trigat a arribar i milers de comentaris s'han sumat al post de el presentador dient-li que no té vergonya i no s'hauria de tenir aquesta malvolença cap a una noia tan jove i que a més, pot estar sent una víctima més de les mentides i de l'estratègia del seu propi pare.

Amb un possible retrobament?

Amb el final de la docu-sèrie de Rocío Carrasco, un dels grans dubtes dels seguidors de Telecinco és saber si la cadena tornarà a comptar amb Antonio David Flores en els seus programes. Un extrem que la mateixa Carlota Corredera no va descartar i va indicar que això depenia dels caps, que són els qui acaben prenent les decisions. Si això passés, segurament Jorge hauria de tornar a veure's amb Antonio David al plató de 'Sálvame' i enfrontant-se a ell cada tarda. Una cosa que no seria nova, ja que des de sempre el presentador no s'ha amagat i s'ha mostrat distant i fred amb el col·laborador, posant-lo en dubte i donant-li l'esquena quan molts altres companys li feia la pilota de forma desmesurada.

Fins i tot Jorge va arribar a dir-li a Antonio David si havia demanat no anar a treballar els dies que ell estava per tenir més fàcil les seves intervencions.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari