Belén Esteban esclata davant les mofes pel seu canvi físic a 'Sálvame'

La col·laboradora ha gaudit al màxim les vacances i el seu cos ha canviat

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
La col·laboradora ha gaudit al màxim les vacances i el seu cos ha canviat | Telecinco

Belén Esteban està molt enfadada. Després dels continus comentaris sobre el seu físic a ‘Sálvame’, la 'princesa del poble' ha esclatat.


Aquesta setmana Belén Esteban s'ha reincorporat a la feina després de passar les vacances al costat del seu marit, Miguel Marcos, a Tenerife. A la tornada, la col·laboradora no ha tingut cap problema a reconèixer que havia guanyat uns quilos perquè s'havia deixat portar durant els dies de descans.


Ella mateixa revelava quants quilos s'havia engreixat: gairebé sis. «Estic com una bola. Tinc més panxa que cap», feia broma fa uns dies. I és que aquest estiu, a les Canàries, ha viscut una experiència única. «És la primera vegada que he desconnectat de tot», confessava la col·laboradora de ‘Sálvame’.


És molt fàcil fer-la enfadar

No obstant això, els seus companys de programa han utilitzat aquest augment de pes per incomodar-la. I és que fer enfadar la 'princesa del poble' és d'allò més fàcil.


Jorge Javier Vázquez va notar-la una mica incòmoda i no va dubtar a preguntar-li si li passava alguna cosa, al que Belén Esteban va respondre rotundament que estava bé. La madrilenya va entendre que el presentador estava fent broma i, minuts després, es va aixecar de la seva cadira per mostrar el seu empipament amb Alberto Díaz, el director del programa.

«Alberto, només em falta parir-te per conèixer-te», li recriminava. I és que la col·laboradora de ‘Sálvame’ confessava en directe el motiu pel qual estava inquieta. «Em veig amb uns quilets de més. Em veig en la tele i la veritat és que… He menjat i estic gordeta…», explicava Belén Esteban.


El seu company Jorge Javier Vázquez, lluny de deixar el tema de banda, no va parar de posar el dit a la llaga. «Però estàs bé?», insistia el presentador. «Estic perfecta!», li contestava la seva companya. «Belén, una cosa: El teu cos va bé?», seguia el presentador. «El meu cos va fenomenal», tornava a etzibar la col·laboradora. 


La veritat és que l'ex de Jesulín d'Ubrique no deixava de mirar la seva imatge en un dels monitors per comprovar com es veia a la pantalla de la televisió el seu augment de pes. Encara que el canvi físic de la col·laboradora de ‘Sálvame’ sigui el fidel reflex de la seva felicitat durant les vacances, les bromes dels seus companys no li fan gens de gràcia.


Comentaris

envia el comentari